Povezane vesti
Tusk pozvao Tursku da igra ključnu ulogu u ukrajinskom mirovnom procesu
Al Jazeera 13.03.2025
Ankara od početka rata u Ukrajini nastoji održati veze i s Kijevom i s Moskvom. Poljski premijer Donald Tusk pozvao je Tursku da igra ključnu ulogu u bilo kom mirovnom procesu za Ukrajinu tokom sastanka s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom… »
Tusk pozvao Tursku da igra ključnu ulogu: Poljski premijer: Jasno sam predložio predsedniku Erdoganu
Blic 13.03.2025
Poljski premijer Donald Tusk pozvao je Tursku da igra ključnu ulogu u bilo kom mirovnom procesu za Ukrajinu tokom sastanka sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. - Jasno sam predložio predsedniku Erdoganu da Truska preuzme najveću moguću… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Na istom mestu ranije poginula 4 momka! Novi detalji jezive nesreće kod Banje Koviljače u kojoj su stradala dva tinejdžera (18)
Blic pre 32 minutajoš 20 povezanih
Mbape: Pokazali smo da i mi znamo kako da igramo „prljav” fudbal
Politika pre 7 minutajoš 30 povezanih
Pretežno sunčano i prijatno toplo: Temperatura do 30 stepeni, ponegde moguća kratkotrajna kiša
Glas Zaječara pre 2 satajoš 19 povezanih
Da li se Amerika već uplašila Srbije? Igrači SAD svim srcem navijali protiv Orlića u polufinalu! Isplivao video
Kurir pre 2 minutajoš 24 povezane