Povezane vesti
Urednik romske redakcije: Poslednjih 13 godina mučno raditi na RTS, kolega sklonjen sa noćnih vesti jer je pošteno radio
N1 Info 13.03.2025
"Poslednjih 13 godina je zaista mučno raditi na RTS-u. Ja sam više od 15 godina uložio, i života i profesionalnog napora da ta kuća iole izgleda drugačije. Nemam čega da se stidim jer sam svoj posao obavljao dostojanstveno, kao i mnoge kolege jer na… »
Urednik romske redakcije: Poslednjih 13 godina mučno raditi na RTS
Novi magazin 13.03.2025
"Poslednjih 13 godina je zaista mučno raditi na RTS-u. Ja sam više od 15 godina uložio, i života i profesionalnog napora da ta kuća iole izgleda drugačije. Nemam čega da se stidim jer sam svoj posao obavljao dostojanstveno, kao i mnoge kolege jer na… »
Urednik romske redakcije: Poslednjih 13 godina mučno raditi na RTS, kolega sklonjen sa noćnih vesti jer je pošteno radio
N1 Info 13.03.2025
Vesti dana »

U 111 mesta: 126.000 ljudi, tvrdi MUP! Širom Srbije okupljanja protiv blokada, Vučić u Borči: "Ovde policije nema, nema potrebe" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Simpatizeri i članovi SNS šetali kroz centar Leskovca protiv blokada
Jugmedia pre 1 satjoš 36 povezanih

Evrobasket: Dončić odveo Slovence, a Adetokunbo Grke u četvrtfinale, senzacija Džikićeve Gruzije
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 95 povezanih

Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta pozvali sutra na okupljanje zbog policijske brutalnosti
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih