Повезане вести
Певачица открила када се последњи пут чула са Сашом Поповићем: "Када сам сазнала дијагнозу, нисам га више звала"
Блиц 13.03.2025
Певачица Нада Обрић открила је када се последњи пут чула са Сашом Поповићем, којег је познавала откад је започео каријеру. - Тешко сам поднела његову смрт, веома тешко. Знам га још од самог почетка, пратила сам га и сарађивали… »
"Кад сам чула дијагнозу нисам га више звала": Певачица се бојала шта ће јој рећи Саша Поповић
Мондо 13.03.2025
Певачица Нада Обрић открила када се последњи пут чула са креативним директором Гранда. Певачица Нада Обрић, која је била у публици на концерту Звезда Гранда у МТС дворани, открила је када се последњи пут чула са Сашом… »
"Када сам чула дијагнозу, бојала сам се..." Нада Обрић тешко поднела смрт Саше Поповића, ево кад су последњи пут разговарали…
Курир 13.03.2025
Нада Обрић, која је била у публици на концерту Звезда Гранда у МТС дворани, открила је када се последњи пут чула са Сашом Поповићем. Певачица се Нада Обрић присетила какав је Саша Поповић био као човек, а како је и сама рекла… »
Вести дана »
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних