Povezane vesti

Pevačica otkrila kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem: "Kada sam saznala dijagnozu, nisam ga više zvala"

Pevačica otkrila kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem: "Kada sam saznala dijagnozu, nisam ga više zvala"

Blic pre 23 sata
Pevačica Nada Obrić otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem, kojeg je poznavala otkad je započeo karijeru. - Teško sam podnela njegovu smrt, veoma teško. Znam ga još od samog početka, pratila sam ga i sarađivali smo mnogo. Imao… »
"Kad sam čula dijagnozu nisam ga više zvala": Pevačica se bojala šta će joj reći Saša Popović

"Kad sam čula dijagnozu nisam ga više zvala": Pevačica se bojala šta će joj reći Saša Popović

Mondo pre 1 dan
Pevačica Nada Obrić otkrila kada se poslednji put čula sa kreativnim direktorom Granda. Pevačica Nada Obrić, koja je bila u publici na koncertu Zvezda Granda u MTS dvorani, otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem. "Teško sam… »
"Kada sam čula dijagnozu, bojala sam se..." Nada Obrić teško podnela smrt Saše Popovića, evo kad su poslednji put…

"Kada sam čula dijagnozu, bojala sam se..." Nada Obrić teško podnela smrt Saše Popovića, evo kad su poslednji put…

Kurir pre 1 dan
Nada Obrić, koja je bila u publici na koncertu Zvezda Granda u MTS dvorani, otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem. Pevačica se Nada Obrić prisetila kakav je Saša Popović bio kao čovek, a kako je i sama rekla, ona ga zna još… »

Vesti dana »