Повезане вести

Певачица открила када се последњи пут чула са Сашом Поповићем: "Када сам сазнала дијагнозу, нисам га више звала"

Певачица открила када се последњи пут чула са Сашом Поповићем: "Када сам сазнала дијагнозу, нисам га више звала"

Блиц 13.03.2025
Певачица Нада Обрић открила је када се последњи пут чула са Сашом Поповићем, којег је познавала откад је започео каријеру. - Тешко сам поднела његову смрт, веома тешко. Знам га још од самог почетка, пратила сам га и сарађивали… »
"Кад сам чула дијагнозу нисам га више звала": Певачица се бојала шта ће јој рећи Саша Поповић

"Кад сам чула дијагнозу нисам га више звала": Певачица се бојала шта ће јој рећи Саша Поповић

Мондо 13.03.2025
Певачица Нада Обрић открила када се последњи пут чула са креативним директором Гранда. Певачица Нада Обрић, која је била у публици на концерту Звезда Гранда у МТС дворани, открила је када се последњи пут чула са Сашом… »
"Када сам чула дијагнозу, бојала сам се..." Нада Обрић тешко поднела смрт Саше Поповића, ево кад су последњи пут разговарали…

"Када сам чула дијагнозу, бојала сам се..." Нада Обрић тешко поднела смрт Саше Поповића, ево кад су последњи пут разговарали…

Курир 13.03.2025
Нада Обрић, која је била у публици на концерту Звезда Гранда у МТС дворани, открила је када се последњи пут чула са Сашом Поповићем. Певачица се Нада Обрић присетила какав је Саша Поповић био као човек, а како је и сама рекла… »

Вести дана »