Povezane vesti
Pevačica otkrila kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem: "Kada sam saznala dijagnozu, nisam ga više zvala"
Blic 13.03.2025
Pevačica Nada Obrić otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem, kojeg je poznavala otkad je započeo karijeru. - Teško sam podnela njegovu smrt, veoma teško. Znam ga još od samog početka, pratila sam ga i sarađivali smo mnogo. Imao je… »
"Kad sam čula dijagnozu nisam ga više zvala": Pevačica se bojala šta će joj reći Saša Popović
Mondo 13.03.2025
Pevačica Nada Obrić otkrila kada se poslednji put čula sa kreativnim direktorom Granda. Pevačica Nada Obrić, koja je bila u publici na koncertu Zvezda Granda u MTS dvorani, otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem. "Teško sam podnela… »
"Kada sam čula dijagnozu, bojala sam se..." Nada Obrić teško podnela smrt Saše Popovića, evo kad su poslednji put razgovarali…
Kurir 13.03.2025
Nada Obrić, koja je bila u publici na koncertu Zvezda Granda u MTS dvorani, otkrila je kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem. Pevačica se Nada Obrić prisetila kakav je Saša Popović bio kao čovek, a kako je i sama rekla, ona ga zna još kada je… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta - i do 40 stepeni
RTV pre 34 minutajoš 30 povezanih

Brisel i London brane granice u Ukrajini, a Srbiji bi da ih menjaju
Politika pre 38 minutajoš 31 povezana

Zelenski: Ukrajina podržava zajedničku izjavu evropskih lidera o miru
RTV pre 54 minutajoš 21 povezana

Hitna sednica Saveta bezbednosti zbog izraelskog plana o okupaciji Gaze
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji
Glas Zaječara pre 1 satjoš 8 povezanih