Povezane vesti
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, 15. marta ništa neće stati
Euronews 13.03.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u blokadi… »
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
RTV 13.03.2025
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda, dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u… »
"Zašto protesti ispred: Skupštine?" Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
Blic 13.03.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u blokadi… »
Brnabić: Jako sam zabrinuta, opozicija je pokazala da je nasilje ono što oni žele
NIN 13.03.2025
"Opozicija preuzima proteste, njihova politika je nasilje" Brnabić zabrinuta: Neko od opozicije hoće da zlouopotrebi studente…
Kurir 13.03.2025
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji… »
Vesti dana »

"Odvratno, punjeno svinjetinom,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Nastavljaju se međusobni napadi Rusije i Ukrajine, Kremlj: Neće biti skorijeg sastanka Putina, Trampa i Zelenskog
RTS pre 17 minutajoš 1 povezana