Повезане вести
Брнабић: Опозиција преузима протесте, забринута сам, 15. марта ништа неће стати
Еуроневс 13.03.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да све што се дешава у последњих седам дана указује да ће у суботу бити нереди и насиље на улицама Београда додајући да не очекује да то насиље потекне од студената… »
Брнабић: Опозиција преузима протесте, забринута сам, њихова политика је насиље
РТВ 13.03.2025
БЕОГРАД - Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да све што се дешава у последњих седам дана указује да ће у суботу бити нереди и насиље на улицама Београда, додајући да не очекује да то насиље потекне од… »
"Зашто протести испред: Скупштине?" Брнабић: Опозиција преузима протесте, забринута сам, њихова политика је насиље
Блиц 13.03.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да све што се дешава у последњих седам дана указује да ће у суботу бити нереди и насиље на улицама Београда додајући да не очекује да то насиље потекне од студената… »
Брнабић: Јако сам забринута, опозиција је показала да је насиље оно што они желе
НИН 13.03.2025
"Опозиција преузима протесте, њихова политика је насиље" Брнабић забринута: Неко од опозиције хоће да злоуопотреби студенте…
Курир 13.03.2025
Брнабић: Опозиција преузима протесте, забринута сам, њихова политика је насиље
Телеграф 13.03.2025
Препоручујемо. Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да све што се дешава у последњих седам дана указује да ће у суботу бити нереди и насиље на улицама Београда додајући да не очекује да то насиље потекне… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Срушио се амерички борбени авион, снимљен тренутак пада: Пилот успео да се катапултира
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Виши суд у Новом Саду: Осумњиченом за изазивање саобраћајне несреће у Јеврејској улици одређен притвор до 30 дана
Данас пре 5 сатијош 2 повезане