Povezane vesti
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, 15. marta ništa neće stati
Euronews 13.03.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u blokadi, već… »
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
RTV 13.03.2025
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda, dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u… »
"Zašto protesti ispred: Skupštine?" Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
Blic 13.03.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u blokadi, već… »
Brnabić: Jako sam zabrinuta, opozicija je pokazala da je nasilje ono što oni žele
NIN 13.03.2025
"Opozicija preuzima proteste, njihova politika je nasilje" Brnabić zabrinuta: Neko od opozicije hoće da zlouopotrebi studente…
Kurir 13.03.2025
Brnabić: Opozicija preuzima proteste, zabrinuta sam, njihova politika je nasilje
Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da sve što se dešava u poslednjih sedam dana ukazuje da će u subotu biti neredi i nasilje na ulicama Beograda dodajući da ne očekuje da to nasilje potekne od studenata koji su u… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 13 minutajoš 78 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 4 satijoš 28 povezanih

(Radarske slike) novi nalet jakog nevremena stiže za manje od sat vremena! Rhmz izdao hitno upozorenje, ovi delovi Srbije su na udaru: " Jaki konvektivni razvoji"
Blic pre 33 minutajoš 53 povezane

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije zauzela peto mesto na EP u Beogradu
Insajder pre 3 satajoš 39 povezanih