Povezane vesti

"Nikola, da li razmišljaš o tome?": Jokić se namrštio kad je čuo šta ga pitaju Amerikanci

"Nikola, da li razmišljaš o tome?": Jokić se namrštio kad je čuo šta ga pitaju Amerikanci

Mondo pre 1 sat
Novinari su pitali Nikolu Jokića da li razmišlja da odmara i da propusti neki meč pred plej-of NBA lige. Nikola Jokić radi ono što najbolje ume - dominira na košarkaškim parketima. Učinio je to po ko zna koji put, u porazu Denvera od Minesote je… »
Jokiću, kapa do poda! Srbin u posebnoj majici bio na konferenciji, pa pričao o umoru: "Nije neka razlika..."

Jokiću, kapa do poda! Srbin u posebnoj majici bio na konferenciji, pa pričao o umoru: "Nije neka razlika..."

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Košarkaši Denver Nagetsa su poraženi od Minesota Timbervulfsa sa 115:95 na svom terenu, gde Nikola Jokić nije mogao sam. Srpsi centar je odigrao odličnu partiju, ali je izostala podrška njegovih saigrača koji su još jednom… »
Nikola Jokić morao sve sam, Denver ponižen na svom terenu: Srbin bio na korak od dabl-dabl učinka

Nikola Jokić morao sve sam, Denver ponižen na svom terenu: Srbin bio na korak od dabl-dabl učinka

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Već smo od ranije navikli da Nikola Jokić ove sezone dosta "igra sam", da jednostavno nema podršku svojih saigrača i to je bio slučaj u novom meču protiv Minesote, gde su Nagetsi na svom terenu poraženi sa 115:95, a gde je Srbin bio… »

Vesti dana »