Povezane vesti
"Naljute se, pa me reketiraju, traže novac": Šok priznanje Barbare Bobak o kolegama i Zvezdama Granda
Mondo pre 8 sati
Pevačica otkrila istinu iza obrada kojima se proslavila. Pevačica Barbara Bobak šokirala je izjavom da su pojedini kompozitori pokušavali da je "reketiraju" zbog obrada pojedinih pesama, a kako tvrdi, dobila je dozvolu od njih. "Kada sam krenula sa… »
“Naljute se, pa reketiraju i traže novac”: Barbara Bobak je otkrila šok istinu o kolegama i Zvezdama Granda
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Barbara Bobak šokirala je izjavom da su pojedini kompozitori pokušavali da je "reketiraju" zbog obrada pojedinih pesama, a kako tvrdi, dobila je dozvolu od njih. - Kada sam krenula sa bendom, navikla sam na onaj stari repertoar, pa smo… »
Vesti dana »

BLOG: Vulinovi demonstranti sat i po blokirali ulaz u N1, ispraćeni povicima zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 2 satajoš 46 povezanih

Radnici GSP-a u protestu blokirali raskrsnicu u centru Beograda i ponovili zahteve gradskoj upravi
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 6 satijoš 17 povezanih

Scenariji Trampove osvete: Svi čekaju da vide da li će Putin da kaže "ne" primirju, na njega bi mogla da se sruči lavina
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih