Povezane vesti
"Pevali smo na veselju, a očevi nam ležali u kapelama" Vera Matović izgubila roditelje u isto vreme kad i ovaj pevač: Na…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Vera Matović surovi je profesionalac, što je pokazala u najtužnijim trenucima života. Ona se prisetila perioda kada je ostala bez oba roditelja, ali je čak tada otišla da radi posle tragedije koja ju je zadesila. - Meni je majka umrla u… »
„Očevi nam umrli, a mi posle toga pevali na ispraćaju“: Vera Matović sa kolegom prošla kroz najteže životne trenutke
Nova pre 6 sati
Pevačica se svojevremeno prisetila najtežih trenutaka u svojoj karijeri kada je morala da peva uprkos tome što su joj roditelji preminuli. Vera Matović već nekoliko decenija je na estradnoj sceni, tokom kojih je prošla kroz mnoge neprijatne… »
"Majka mi je umrla, a posle toga sam otišla da pevam": Pevačica se prisetila velike tragedije: Sa knedlom u grlu pričala o…
Blic pre 8 sati
Pevačica Vera Matović prisetila se situacije kada je ostala bez oba roditelja, ali da tada posao nije mogao da čeka, te je otišla da radi posle tragedije koja ju je zadesila. Vera je otvoreno pričala o svemu, ali sa knedlom u grlu. - Meni je majka… »
Vesti dana »

Studenti iz svih delova Srbije približavaju se Beogradu, rektor BU poručio da ih podržava akademska zajednica
Novi magazin pre 19 minutajoš 32 povezane

Demonstranti otišli sa kapije N1, Vulin potvrdio da je organizovao blokadu
Insajder pre 8 minutajoš 46 povezanih