Povezane vesti
Isključenja vode u Novom Sadu i okolini
RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti novosadska ulica Ilije Smiljanića i okolne, a do 14 časova leva strana Budisave gledano iz pravca Kaća. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Delovi Novog Sada i Budisave bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad pre 6 sati
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Ilije Smiljanića i okolne ulice u Novom Sadu, a do 14 časova – leva strana naselja gledano iz pravca Kaća. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova… »
Suve slavine u ovoj ulici u Novom Sadu Zbog radova na sanaciji havarije, evo i do kada
Dnevnik pre 7 sati
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Ilije Smiljanića i okolne ulice u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Igor Božić za „Vreme“: Nije prijatno kad ne znate ko vam je ispred kapije
Vreme pre 1 satjoš 46 povezanih

Dačić nakon izjave Ružića da će učestvovati na studentskom protestu u subotu: Sps i ja smo pouzdan partner SNS
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 5 satijoš 16 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 4 minutajoš 44 povezane