Povezane vesti
"Bila sam zaštićena od strane njega" Sanja Kužet ogolila dušu: Saša Popović mi je omogućio da odgajim dva sina i budem…
Kurir 13.03.2025
Voditeljka Sanja Kužet govorila je o odnosu koji je godinama gradila sa kreativnim direktorom Granda, pokojnim Sašom Popovićem. Ona je sada u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrila da je zahvaljujući njemu više od deceniju potpuno bezbrižna i da je… »
"Omogućio mi je da podignem dvoje dece, a SAD i treće": Sanja Kužet otvorila dušu o Saši Popoviću, iznela nepoznate detalje iz…
Blic 13.03.2025
Voditeljka Sanja Kužet iznela je nove detalje iz odnosa sa kreativnim direktorom Granda, Sašom Popovićem, koji je 1. marta izgubio životnu bitku. Ona je sada u emisiji "Zvezde Granda Specijal" više od deceniju potpuno bezbrižna zahvaljujući čemu je… »
Vesti dana »

Intervencija policije ispred Skupštine Novog Sada: Jedan student povređen
Vreme pre 6 minutajoš 7 povezanih

Uživo sirene odzvanjaju iranom i izraelom Netanjahu preti likvidacijom Hamneija, Tramp se hitno povukao sa samita g7: Broje se mrtvi u napadu na državnu televiziju
Blic pre 6 minutajoš 11 povezanih

Zemlje G7 podržale Izrael, Iran označile kao izvor nestabilnosti
Al Jazeera pre 16 minutajoš 6 povezanih

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih