Povezane vesti
"Ne zanima me što što su oslabljeni: Lunberg pred meč protiv Barselone
Večernje novosti 13.03.2025
Košarkaši Partizana igraju u petak od 20 i 45 časova protiv ekipe Barselone u 29. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Ife Lundberg je govorio pred meč sa Barselonom. On je jedan od igrača koji provodi najviše minuta na terenu. - Kako gledam na to… »
Lundberg: "Trener me koristi s razlogom, ne zanima me što je Barsa oslabljena"
Sportske.net 13.03.2025
Ife Lundberg je govorio pred sutrašnji meč Partizana sa ekipom Barselone u 29. kolu Evrolige. On je jedan od igrača koji provodi najviše minuta na terenu. “Kako gledam na to? Pretpostavljam da me trener koristi s razlogom, dobro je igrati. Mislim da… »
Ife o minutaži: Pretpostavljam da me trener koristi s razlogom…
Sport klub 13.03.2025
Bek Partizana Ife Lundberg pred put u Barselonu govorio je za Sport klub o svojoj velikoj minutaži, ali i tome kako se bori s umorom. Reprezentativac Danske je igrač koji u ekipi Partizana u proseku provodi najviše minuta na parketu, a prokomentarisao… »
Vesti dana »

Prvomajski protest završen porukom: Studenti uz radnike, radnici uz studente do ispunjenja zahteva
Beta pre 44 minutajoš 98 povezanih

Pred tragediju se spremali za veliku proslavu - Kurir televizija na licu mesta kod Topole gde je sinoć poginulo četvoro: Od punoletstva do sahrane u jednoj noći
Kurir pre 43 minutajoš 65 povezanih

AFP: U Srbiji šest meseci posle nesreće u Novom Sadu, studenti i sindikati ujedinjeni u protestu
Radio sto plus pre 49 minutajoš 34 povezane

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih