Povezane vesti
Ružić branio Dačića od Vučića: „Nedopustiv postupak na konferenciji tokom blokade RTS“
Nedeljnik pre 1 dan
Funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je danas da je „nedopustivo“ što je predsednik države Aleksandar Vučić prekinuo ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića na zajedničkoj konfereciji za novinare u noći iznenadne… »
Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti, u Beogradu mogu da šetam gde ja hoću
Jug press pre 14 sati
LESKOVAC Branko Ružić, visoki funkcioner SPS, u izjavi za BETU potencira „da je nedopustiv postupak Aleksandra Vučića prema Ivici Dačiću, kada ga je prekinuo na zajedničkoj konferenciji za medije”. „Taj postupak boli mene, onda mogu da… »
Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Glas Zaječara pre 19 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da je „nedopustivo“ što je predsednik države Aleksandar Vučić prekinuo ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića, predsednika SPS, na zajedničkoj konfereciji za… »
Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Radio sto plus pre 21 sat
“Onda mogu da mislim koliko boli Dačića i prosečnog člana SPS. Takve stvari nisu lekovite za jednu partnersku saradnju. Ne očekujem da ćemo dobiti izvinjenje”, rekao je Ružić za TV N1, o nedavnoj konferenciji posle povređivanja policajca… »
Vesti dana »

Srbijavoz obustavio međugradski prevoz: Stigla dojava o eksplozivnim napravama
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 57 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu: Pominju čekiće i molotovljeve koktele
Blic pre 58 minutajoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana