Povezane vesti
Branislav Tomašević godinama ima razvijen biznis na selu: „Kupio sam 40 pilića, šetaju po dvorištu i kljucaju“
Nova 13.03.2025
Naš poznati glumac već nekoliko godina vredno radi na svom biznisu na selu, koji mu odlično ide. Branislav Tomašević odlučio je da obnovi imanje kod Gornjeg Milanovca, gde već godinama mnogo vremena provodi sa suprugom Jelenom Ivanović i njihovim… »
Naš glumac (48) sagradio kuću na selu, ima baštu i voćnjake, razvio i biznis: "Kupio sam 40 pilića, ovce i svinje"
Blic 13.03.2025
Glumac Branislav Bane Tomašević u svom selu je napravio pravi raj gde sa svojom porodicom uživa u prirodi. Naime, Bane Tomašević sa suprugom Jelenom i njihova tri sina živi u prirodi, u gazdinstvu koje poseduju u selu nadomak Gornjeg Milanovca. - U selu… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 60 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 7 satijoš 19 povezanih
Još jedna smrt radnika EPS-a za svega nekoliko dana: Elektro nadzornik preminuo posle nesreće u Kostolcu
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 19 povezanih
Studentkinja privedena ispred kuće tokom privatnog slavlja: Studenti tvrde da je policija nasilno ubacila u vozilo
Rešetka pre 5 satijoš 9 povezanih
NBS revidirala prognozu za 2026: Inflacija će biti niža, a rast BDP-a viši
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 28 povezanih