Povezane vesti
Mislila sam da neću imati snage, a dobila sam toliko ljubav - Marija Šerifović najavila ono čemu se svi nadaju
Story 13.03.2025
Koncert Marije Šerifović - Zakazan i 7. Sava centar Interesovanje za koncerte Marije Šerifović bukvalno ne prestaje! Samo dva dana nakon što je zakazala i šesti nastup u Sava centru, karte su doslovno planule, pa je Marija tokom petog koncerta objavila i… »
Oborila sve rekorde - Marija Šerifović zakazala i sedmi koncert u Beogradu
Mondo 13.03.2025
Interesovanje za koncerte Marije Šerifović bukvalno ne prestaje! Samo dva dana nakon što je zakazala i šesti nastup u Sava centru, karte su doslovno planule, pa je Marija tokom večerašnjeg koncerta objavila i novi datum - 9.maj. “Mislila sam da neću… »
Oborila sve rekorde: Marija Šerović zakazala i sedmi koncert u Beogradu
Nova 13.03.2025
Interesovanje za koncerte Marije Šerifović bukvalno ne prestaje. Samo dva dana nakon što je zakazala i šesti nastup u Sava centru, karte su doslovno planule, pa je Marija tokom sinoćnjeg koncerta objavila i novi datum - 9.maj. “Mislila sam da neću imati… »
Vesti dana »
Ovo je biografija Srbina na čelu BMW-a: Ima doktorat, a diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu
Kurir pre 10 minutajoš 24 povezane
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Forbes pre 40 minutajoš 21 povezana
CIVICUS snizio ocenu Srbiji: Svrstana u kategoriju „pod represijom“
Stav.life pre 2 satajoš 17 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih