Povezane vesti
VOZAČI OPREZ: Danas počinju radovi na državnom putu I B reda broj 13, Melenci – Zrenjanin Radovi na putu Melenci – Zrenjanin…
Volim Zrenjanin 13.03.2025
Kako je saopšteno na sajtu Javnog preduzeža “Putevi Srbije” od 13.03. do 17.03.2025. godine, u periodu od 8 do 16 časova, izvodiće se radovi redovnog održavanja, na mašinskom krpljenju rupa, na delu državnog puta I B reda broj 13, na deonici Melenci –… »
Danas je počelo mašinsko krpljenje rupa na deonici Melenci – Zrenjanin
I Love Zrenjanin 13.03.2025
Od 13.03. do 17.03.2025. godine, u periodu od 8 do 16 časova, izvodiće se radovi redovnog održavanja, na mašinskom krpljenju rupa, na delu državnog puta I B reda broj 13, na deonici Melenci – Zrenjanin, navodi se u saopštenju JP „Putevi Srbije“… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 1 satjoš 51 povezana
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 45 minutajoš 49 povezanih