Повезане вести
"Замолићу вас да 15. Марта одете кући, па се наредног дана вратите" Вучић поручио студентима који хоће да уче: Посетићу и ја…
Курир 13.03.2025
Председник Србије Александар Вучић угостио је студенте који хоће да уче и који већ данима кампују у Пионирском парку и разговарао са њима о постављеним захтевима, али и најављеном протесту 15. марта. - Сагледао сам свих 5… »
"Не можемо да потврдимо да ћемо се повући 15. Марта" Студенти који хоће да уче се обратили након разговора са Вучићем, у…
Курир 13.03.2025
Студенти који хоће да уче и даље су у Пионирском парку и не намеравају да одустану све док им се не могући да уче и врате се на факултете. Док је Мило[ Павловић говорио за медије, у близини Пионирског парка дошло је до… »
Вучић најавио да долази у "ћациленд" Председник угостио шесточлану делегацију студената који хоће да уче, осврнуо се на…
Курир 13.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је данас шесточлану делегацију студената који хоће да уче приликом чега је, између осталог, истакао да је чуо за погрдни надимак који се користи за студенте који већ осми дан… »
Полиција неће да бије своју децу, све више их отвара боловање
Радио 021 13.03.2025
Пред суботњи протест извори "Времена" наводе да неки полицајци најављују да неће ићи на посао и да им неће радити радио-станице док други извори, пак, наводе да поједини одлазе на боловање. Пред протест који се одржава у… »
"Покушаће неко чудо прекосутра, али чуда не постоје": Вучић разговарао са студентима из Пионирског парка
Телеграф 13.03.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састао се на захтев студента који желе да уче, са шесточланом делегацијом у згради Председништва на Андрићевом венцу. Председник је на почетку обраћања рекао да је сагледао свих… »
"Ваш основни захтев нажалост нисмо у стању да испунимо" Вучић угостио студенте који хоће да уче: Даћемо све од себе да решимо…
Курир 13.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је данас студенте који хоће да уче у Председништву. Студенти који хоће да уче проводе већ осми дан у Пионирском парку, јер како кажу, чекају испуњење својих захтева. - Ја сам… »
"Нисмо добили решење како бисмо вечерас отишли кућама": Студенти из Пионирског парка се обратили после разговора с Вучићем, у…
Блиц 13.03.2025
Студент Милош Павловић обратио се вечерас студентима у Пионирском парку након разговора с председником Србије Александром Вучићем у Председништву. - Имали смо потребу да сазовемо конференцију након пријема код председника Србије… »
"Молим вас да 15.: Марта одете својим кућама да би се избегло насиље" Вучић на састанку са студентима из Пионирског парка…
Блиц 13.03.2025
Председник Србије Александар Вучић вечерас се у згради Председништва састао са студентима који кампују у Пионирском парку. - У вашим годинама исто сам радио што и ви, а данас сам председник који је најдуже на власти и највише… »
Вучић: Не можемо студентима да омогућимо да уче због перманентног ометања наставе
РТК 13.03.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас шесточлану делегацију студената који желе да уче, на њихов захтев, и истакао да држава нажалост није у стању да им испуни основни захтев – да уче јер постоји перманентно… »
Вучић угостио делегацију студената који желе да уче: Ваш основни захтев нажалост нисмо у стању да испунимо
Еуроневс 13.03.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас делегацију студената који желе да уче и истакао да држава нажалост није у стању да им испуни основни захтев - да уче јер постоји перманентно ометање наставе и извинио им се… »
Вучић угошћава студенте 2.0 из Пионирског парка
Радио 021 13.03.2025
Студент Милош Павловић изјавио је да ће у 18 часова председник Србије Александар Вучић угостити студенте који желе да уче. Павловић је, на конференцији за новинаре, рекао да су студенти који желе да уче пре осам дана затражили… »
Гага Антонијевић подржао студенте који хоће уче: Дошао сам да се извиним овој младости Србије јер смо их ми старији изневерили…
Курир 13.03.2025
Редитељ Предраг Гага Антонијевић дошао је данас у Пионирски парк да подржи студенте који хоће да уче. - Долазио сам и прошле суботе, али сам прошао позади. Данас сам дошао да се извиним овој младости Србије јер смо их ми старији… »
Антонијевић: Студенти који желе да уче су будућност Србије
Еуроневс 13.03.2025
Редитељ Предраг Гага Антонијевић посетио је данас студенте који желе да уче у Пионирском парку и изјавио да су они будућност Србије за коју се цео живот бори, и додао да се узда у то да ће држава да им омогући да наставе своје… »
„Студенти који желе да уче“ иду код Вучића: Милош Павловић каже – надају се позитивном исходу
Н1 Инфо 13.03.2025
Студент из Пионирског парка Милош Павловић изјавио је да ће данас у 18 часова председник Србије Александар Вучић "угостити студенте који желе да уче", а који се од 6. марта налазе у Пионирском парку и истакао да се надају… »
"Председник Србије ће нас примити данас у 18 часова!" Студент из Пионирског парка Милош Павловић: "Надамо се позитивном исходу"…
Блиц 13.03.2025
Студент Милош Павловић изјавио је да ће данас у 18 часова председник Србије Александар Вучић угостити студенте који кампују у Пионирском парку и истакао да се надају позитивном исходу тог састанка. Милош Павловић је на… »
Студент Павловић: Председник Србије ће нас примити данас у 18 часова
НИН 13.03.2025
Студент Милош Павловић изјавио је да ће данас у 18 часова председник Србије Александар Вучић угостити студенте који желе да уче, а који се од 6. марта налазе у Пионирском парку и истакао да се надају позитивном исходу тог… »
Студент Милош Павловић: Председник Србије ће нас примити данас у 18 часова
Еуроневс 13.03.2025
Студент Милош Павловић изјавио је да ће данас у 18 часова председник Србије Александар Вучић угостити студенте који желе да уче, а који се од 6. марта налазе у Пионирском парку и истакао да се надају позитивном исходу тог… »
Студенти из Пионирског парка: Председник Србије ц́е нас примити данас у 18 часова
Спутник 13.03.2025
Студент Милош Павловиц́ најавио је да ц́е у 18 часова председник Србије Александар Вучиц́ угостити студенте који желе да уче, а који се од 6. марта налазе у Пионирском парку и истакао да се надају позитивном исходу тог састанка… »
Студент Павловић: Председник Србије ће нас примити данас у 18 часова
Телеграф 13.03.2025
Препоручујемо. Студент Милош Павловић изјавио је да ће данас у 18 часова председник Србије Александар Вучић угостити студенте који желе да уче, а који се од 6. марта налазе у Пионирском парку и истакао да се надају позитивном… »
"Време" сазнаје како ће се полиција понашати у суботу, 15. марта
Мој Нови Сад 13.03.2025
Пред суботњи протест, извори "Времена" из полиције кажу да неки припадници службе најављују да неће ићи на посао, те да им неће радити радио-станице. Пред протест који се одржава у Београду у суботу (15. март), председник… »
Вучић се из Председништва обратио студентима у Пионирском парку: "Волео бих једног дана да их видим све уједињене, да их…
Блиц 13.03.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови снимак на друштвеној мрежи "Инстаграм". Како је навео, "студенти који желе да уче наши су јунаци". - Жао ми је деце која кисну и смрзавају се и то само зато да би добили право да… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 15 минутајош 22 повезане

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 2 сатајош 22 повезане

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 1 сатјош 2 повезане

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 2 сатајош 8 повезаних

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 5 минутајош 24 повезане