Povezane vesti

Uživo "oni možda imaju plenum, ali mi imamo sabor": Studenti koji hoće da uče večeras u 18h kod predsednika Vučića

Uživo "oni možda imaju plenum, ali mi imamo sabor": Studenti koji hoće da uče večeras u 18h kod predsednika Vučića

Kurir pre 2 sata
Studenti koji hoće da uče i dalje su u Pionirskom parku i ne nameravaju da odustanu sve dok im se ne mogući da uče i vrate se na fakultete. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, večeras u 18 časova, primiće delegaciju studenata koji hoće da uče… »
Vučić ugošćava studente 2.0 iz Pionirskog parka

Vučić ugošćava studente 2.0 iz Pionirskog parka

Radio 021 pre 2 sata
Student Miloš Pavlović izjavio je da će u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče. Pavlović je, na konferenciji za novinare, rekao da su studenti koji žele da uče pre osam dana zatražili sastanak sa… »
Gaga Antonijević podržao studente koji hoće uče: Došao sam da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji…

Gaga Antonijević podržao studente koji hoće uče: Došao sam da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji…

Kurir pre 3 sata
Reditelj Predrag Gaga Antonijević došao je danas u Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. - Dolazio sam i prošle subote, ali sam prošao pozadi. Danas sam došao da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji izneverili. Da se… »
Antonijević: Studenti koji žele da uče su budućnost Srbije

Antonijević: Studenti koji žele da uče su budućnost Srbije

Euronews pre 2 sata
Reditelj Predrag Gaga Antonijević posetio je danas studente koji žele da uče u Pionirskom parku i izjavio da su oni budućnost Srbije za koju se ceo život bori, i dodao da se uzda u to da će država da im omogući da nastave svoje živote i da se… »
„Studenti koji žele da uče“ idu kod Vučića: Miloš Pavlović kaže – nadaju se pozitivnom ishodu

„Studenti koji žele da uče“ idu kod Vučića: Miloš Pavlović kaže – nadaju se pozitivnom ishodu

N1 Info pre 3 sata
Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ugostiti studente koji žele da uče", a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju "pozitivnom ishodu tog… »
"Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova!" Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović: "Nadamo se pozitivnom…

"Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova!" Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović: "Nadamo se pozitivnom…

Blic pre 3 sata
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji kampuju u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Miloš Pavlović je na konferenciji za novinare da… »
Student Miloš Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Student Miloš Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Euronews pre 4 sati
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je… »
Student Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

NIN pre 3 sata
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je… »
Studenti iz Pionirskog parka: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Studenti iz Pionirskog parka: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Sputnik pre 3 sata
Student Miloš Pavlović najavio je da će u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je, na… »

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka… »

Vesti dana »