Povezane vesti

"Zamoliću vas da 15. Marta odete kući, pa se narednog dana vratite" Vučić poručio studentima koji hoće da uče: Posetiću…

"Zamoliću vas da 15. Marta odete kući, pa se narednog dana vratite" Vučić poručio studentima koji hoće da uče: Posetiću…

Kurir 13.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je studente koji hoće da uče i koji već danima kampuju u Pionirskom parku i razgovarao sa njima o postavljenim zahtevima, ali i najavljenom protestu 15. marta. - Sagledao sam svih 5 zahteva, nažalost kao… »
"Ne možemo da potvrdimo da ćemo se povući 15. Marta" Studenti koji hoće da uče se obratili nakon razgovora sa Vučićem, u…

"Ne možemo da potvrdimo da ćemo se povući 15. Marta" Studenti koji hoće da uče se obratili nakon razgovora sa Vučićem, u…

Kurir 13.03.2025
Studenti koji hoće da uče i dalje su u Pionirskom parku i ne nameravaju da odustanu sve dok im se ne mogući da uče i vrate se na fakultete. Dok je Milo[ Pavlović govorio za medije, u blizini Pionirskog parka došlo je do incidenta. Jedan muškarac je… »
Vučić najavio da dolazi u "ćacilend" Predsednik ugostio šestočlanu delegaciju studenata koji hoće da uče, osvrnuo se na…

Vučić najavio da dolazi u "ćacilend" Predsednik ugostio šestočlanu delegaciju studenata koji hoće da uče, osvrnuo se na…

Kurir 13.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas šestočlanu delegaciju studenata koji hoće da uče prilikom čega je, između ostalog, istakao da je čuo za pogrdni nadimak koji se koristi za studente koji već osmi dan provode u… »
Policija neće da bije svoju decu, sve više ih otvara bolovanje

Policija neće da bije svoju decu, sve više ih otvara bolovanje

Radio 021 13.03.2025
Pred subotnji protest izvori "Vremena" navode da neki policajci najavljuju da neće ići na posao i da im neće raditi radio-stanice dok drugi izvori, pak, navode da pojedini odlaze na bolovanje. Pred protest koji se održava u Beogradu u subotu, 15… »
"Pokušaće neko čudo prekosutra, ali čuda ne postoje": Vučić razgovarao sa studentima iz Pionirskog parka

"Pokušaće neko čudo prekosutra, ali čuda ne postoje": Vučić razgovarao sa studentima iz Pionirskog parka

Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na zahtev studenta koji žele da uče, sa šestočlanom delegacijom u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu. Predsednik je na početku obraćanja rekao da je sagledao svih pet njihovih… »
"Vaš osnovni zahtev nažalost nismo u stanju da ispunimo" Vučić ugostio studente koji hoće da uče: Daćemo sve od sebe da…

"Vaš osnovni zahtev nažalost nismo u stanju da ispunimo" Vučić ugostio studente koji hoće da uče: Daćemo sve od sebe da…

Kurir 13.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas studente koji hoće da uče u Predsedništvu. Studenti koji hoće da uče provode već osmi dan u Pionirskom parku, jer kako kažu, čekaju ispunjenje svojih zahteva. - Ja sam sagledao svih… »
"Nismo dobili rešenje kako bismo večeras otišli kućama": Studenti iz Pionirskog parka se obratili posle razgovora s…

"Nismo dobili rešenje kako bismo večeras otišli kućama": Studenti iz Pionirskog parka se obratili posle razgovora s…

Blic 13.03.2025
Student Miloš Pavlović obratio se večeras studentima u Pionirskom parku nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu. - Imali smo potrebu da sazovemo konferenciju nakon prijema kod predsednika Srbije. Imali smo… »
"Molim vas da 15.: Marta odete svojim kućama da bi se izbeglo nasilje" Vučić na sastanku sa studentima iz Pionirskog parka…

"Molim vas da 15.: Marta odete svojim kućama da bi se izbeglo nasilje" Vučić na sastanku sa studentima iz Pionirskog parka…

Blic 13.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se u zgradi Predsedništva sastao sa studentima koji kampuju u Pionirskom parku. - U vašim godinama isto sam radio što i vi, a danas sam predsednik koji je najduže na vlasti i najviše pobeđivao. Ja sam… »
Vučić: Ne možemo studentima da omogućimo da uče zbog permanentnog ometanja nastave

Vučić: Ne možemo studentima da omogućimo da uče zbog permanentnog ometanja nastave

RTK 13.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šestočlanu delegaciju studenata koji žele da uče, na njihov zahtev, i istakao da država nažalost nije u stanju da im ispuni osnovni zahtev – da uče jer postoji permanentno ometanje nastave i… »
Vučić ugostio delegaciju studenata koji žele da uče: Vaš osnovni zahtev nažalost nismo u stanju da ispunimo

Vučić ugostio delegaciju studenata koji žele da uče: Vaš osnovni zahtev nažalost nismo u stanju da ispunimo

Euronews 13.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju studenata koji žele da uče i istakao da država nažalost nije u stanju da im ispuni osnovni zahtev - da uče jer postoji permanentno ometanje nastave i izvinio im se zbog toga. "Ja sam… »
Vučić ugošćava studente 2.0 iz Pionirskog parka

Vučić ugošćava studente 2.0 iz Pionirskog parka

Radio 021 13.03.2025
Student Miloš Pavlović izjavio je da će u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče. Pavlović je, na konferenciji za novinare, rekao da su studenti koji žele da uče pre osam dana zatražili sastanak sa… »
Gaga Antonijević podržao studente koji hoće uče: Došao sam da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji…

Gaga Antonijević podržao studente koji hoće uče: Došao sam da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji…

Kurir 13.03.2025
Reditelj Predrag Gaga Antonijević došao je danas u Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. - Dolazio sam i prošle subote, ali sam prošao pozadi. Danas sam došao da se izvinim ovoj mladosti Srbije jer smo ih mi stariji izneverili. Da se… »
Antonijević: Studenti koji žele da uče su budućnost Srbije

Antonijević: Studenti koji žele da uče su budućnost Srbije

Euronews 13.03.2025
Reditelj Predrag Gaga Antonijević posetio je danas studente koji žele da uče u Pionirskom parku i izjavio da su oni budućnost Srbije za koju se ceo život bori, i dodao da se uzda u to da će država da im omogući da nastave svoje živote i da se… »
„Studenti koji žele da uče“ idu kod Vučića: Miloš Pavlović kaže – nadaju se pozitivnom ishodu

„Studenti koji žele da uče“ idu kod Vučića: Miloš Pavlović kaže – nadaju se pozitivnom ishodu

N1 Info 13.03.2025
Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ugostiti studente koji žele da uče", a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju "pozitivnom ishodu tog… »
"Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova!" Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović: "Nadamo se pozitivnom…

"Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova!" Student iz Pionirskog parka Miloš Pavlović: "Nadamo se pozitivnom…

Blic 13.03.2025
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji kampuju u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Miloš Pavlović je na konferenciji za novinare da… »
Student Miloš Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Student Miloš Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Euronews 13.03.2025
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je… »
Student Pavlović: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

NIN 13.03.2025
Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je… »
Studenti iz Pionirskog parka: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Studenti iz Pionirskog parka: Predsednik Srbije će nas primiti danas u 18 časova

Sputnik 13.03.2025
Student Miloš Pavlović najavio je da će u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka. Pavlović je, na… »

Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Student Miloš Pavlović izjavio je da će danas u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče, a koji se od 6. marta nalaze u Pionirskom parku i istakao da se nadaju pozitivnom ishodu tog sastanka… »
"Vreme" saznaje kako će se policija ponašati u subotu, 15. marta

"Vreme" saznaje kako će se policija ponašati u subotu, 15. marta

Moj Novi Sad 13.03.2025
Pred subotnji protest, izvori "Vremena" iz policije kažu da neki pripadnici službe najavljuju da neće ići na posao, te da im neće raditi radio-stanice. Pred protest koji se održava u Beogradu u subotu (15. mart), predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić se iz Predsedništva obratio studentima u Pionirskom parku: "Voleo bih jednog dana da ih vidim sve ujedinjene, da ih…

Vučić se iz Predsedništva obratio studentima u Pionirskom parku: "Voleo bih jednog dana da ih vidim sve ujedinjene, da ih…

Blic 13.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi snimak na društvenoj mreži "Instagram". Kako je naveo, "studenti koji žele da uče naši su junaci". - Žao mi je dece koja kisnu i smrzavaju se i to samo zato da bi dobili pravo da uče i polažu… »

Vesti dana »