Povezane vesti

Lančani sudar kod Beogradske arene, ima povređenih

N1 Info 13.03.2025
U lančanom sudar koji se u 14.40 sati dogodio na motoputu kod isključenja za Beogradsku arenu povređene su tri osobe, nezvanično saznaje N1. Sudar se dogodio u brzoj traci motoputa u smeru ka Nišu, a prema prvim informacijama u nezgodi je učestvovalo pet… »
Lančani sudar na auto-putu kod Beogradske arene: Učestvovalo 6 vozila, stvaraju se ogromne gužve

Lančani sudar na auto-putu kod Beogradske arene: Učestvovalo 6 vozila, stvaraju se ogromne gužve

Mondo 13.03.2025
Na auto-putu kod Beogradske arene došlo je do lančanog sudara. Na auto-putu na Novom Beogradu upravo je došlo do lančanog sudara. Prema prvim informacijama objavljenim na Instagram nalogu "moj_beo_grad_" u lančanom sudaru učestvovalo je šest vozila… »
Lančani sudar na Novom Beogradu: U karambolu kod Arene učestvovalo šest vozila

Lančani sudar na Novom Beogradu: U karambolu kod Arene učestvovalo šest vozila

Nova 13.03.2025
Na moto-putu u Novom Beogradu došlo je do lančanog sudara u kom je učestvovalo šest vozila. Prema prvim informacijama objavljenim na Instagram nalogu „moj_beo_grad_“, sudar se dogodio u visini Arene. Nije poznato šta je razlog udesa, ni da li ima… »
Lančani sudar od čak 6 vozila! Karambol na Novom Beogradu: Stvara se ogromna gužva na moto-putu ka Sava centru (foto, video)

Lančani sudar od čak 6 vozila! Karambol na Novom Beogradu: Stvara se ogromna gužva na moto-putu ka Sava centru (foto, video)

Blic 13.03.2025
Na moto-putu u Novom Beogradu upravo je došlo do lančanog sudara. Prema prvim informacijama objavljenim na Instagram nalogu "moj_beo_grad_" u lančanom sudaru učestvovalo je šest vozila. "Lančani sudar od šest vozila od Studenjaka ka Sava centru, malo pre… »

Novi magazin 13.03.2025
U lančanom sudar na motoputu kod Beogradske arene povređene su tri osobe, potvrđeno je za N1. Sudar se dogodio u brzoj traci motoputa iz pravca Studenjaka ka Sava centru, a prema prvim informacijama u nezgodi je učestvovalo šest vozila. Iz Hitne službe… »
Lančani sudar 6 vozila na Novom Beogradu! Stvara se ogromna gužva u ovom pravcu, karambol na putu

Lančani sudar 6 vozila na Novom Beogradu! Stvara se ogromna gužva u ovom pravcu, karambol na putu

Kurir 13.03.2025
Na moto-putu u Novom Beogradu upravo je došlo do lančanog sudara. Prema prvim informacijama objavljenim na Instagram nalogu "moj_beo_grad_" u lančanom sudaru učestvovalo je šest vozila. "Lančani sudar od šest vozila od Studenjaka ka Sava centru, malo pre… »

Vesti dana »