Povezane vesti

Na predlog premijera Vučevića Vlada usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o UDžBENICIMA Vučević: Tražio sam…

Na predlog premijera Vučevića Vlada usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o UDžBENICIMA Vučević: Tražio sam…

Dnevnik 13.03.2025
Na predlog predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima. Tim zaključkom data su jasna uputstva za uspostavljanje transparentnog tržišta udžbenicima, ukidanje… »
Usvojen zaključak za izmenu Zakona o udžbenicima evo šta premijer vučević traži

Usvojen zaključak za izmenu Zakona o udžbenicima evo šta premijer vučević traži

Dnevnik 13.03.2025
BEOGRAD: Vlada Srbije je na predlog predsednika Vlade Miloša Vučevića usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima i daju jasna uputstva za uspostavljanje transparentnog tržišta udžbenicima, ukidanje monopola, kao i uvođenje najviše… »
Vlada usvojila zaključak za izmenu Zakona o udžbenicima

RTV 13.03.2025
BEOGRAD - Vlada Srbije je na predlog predsednika Vlade Miloša Vučevića usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima i daju jasna uputstva za uspostavljanje transparentnog tržišta udžbenicima, ukidanje monopola, kao i uvođenje najviše… »
VLADA REPUBLIKE SRBIJE MENJA ZAKON O UDŽBENICIMA: Najavljeno ukidanje monopola

VLADA REPUBLIKE SRBIJE MENJA ZAKON O UDŽBENICIMA: Najavljeno ukidanje monopola

Pirotske vesti 13.03.2025
Na predlog predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, Vlada je usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima, sa ciljem uspostavljanja transparentnog tržišta, ukidanja monopola i uvođenja maksimalne maloprodajne cene. Premijer… »
Menja se zakon o udžbenicima: Ukida se monopol, Vučević: "Tražio sam uvođenje nacionalnog paketa"

Menja se zakon o udžbenicima: Ukida se monopol, Vučević: "Tražio sam uvođenje nacionalnog paketa"

Blic 13.03.2025
Na predlog predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima. Tim zaključkom data su jasna uputstva za uspostavljanje transparentnog tržišta udžbenicima, ukidanje… »

Insajder 13.03.2025
Vlada Srbije je na predlog predsednika Vlade Miloša Vučevića usvojila Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima i daju jasna uputstva za uspostavljanje transparentnog tržišta udžbenicima, ukidanje monopola, kao i uvođenje najviše maloprodajne… »
Menja se zakon o udžbenicima: Oglasio se Miloš Vučević i otkrio detalje

Menja se zakon o udžbenicima: Oglasio se Miloš Vučević i otkrio detalje

Mondo 13.03.2025
Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima. Na predlog predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak kojim se nalaže izmena Zakona o udžbenicima. Tim… »
Menja se zakon o udžbenicima! Ukida se monopol, Vučević poručio: "Tražio sam uvođenje nacionalnog paketa"

Menja se zakon o udžbenicima! Ukida se monopol, Vučević poručio: "Tražio sam uvođenje nacionalnog paketa"

Kurir 13.03.2025

Vesti dana »