Povezane vesti

Umro brat verice Rakočević: "Moja ljubav, moj najmlađi..."

Umro brat verice Rakočević: "Moja ljubav, moj najmlađi..."

Kurir 13.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević danas je saopštila da je njen mlađi brat umro. Verica se oglasila putem Fejsbuka i saopštila tužne vesti. - Moja ljubav, moj najmlađi brat. Odleteo je svojim anđeoskim krilima kod mame i tate - napisala je ona. Verica je… »
Velika tuga u domu Verice Rakočević, kreatorka slomljena od bola: "Umro je najmlađi, moja ljubav"

Velika tuga u domu Verice Rakočević, kreatorka slomljena od bola: "Umro je najmlađi, moja ljubav"

Mondo 13.03.2025
Modna kreatorka se oglasila putem društvenih mreža. Rođeni brat sprske modne kreatorke Verice Rakočević preminuo je danas, a tužne vesti saopštila je Verica putem društvene mreže Fejsbuk. Rakočevićeva se oglasila potresnim obaveštenjem na pomenutoj mreži… »
Tragedija u domu Verice Rakočević: "Moja ljubav, moj anđeo..." FOTO

Tragedija u domu Verice Rakočević: "Moja ljubav, moj anđeo..." FOTO

B92 13.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević saopštila je da je njen mlađi brat preminuo. Verica se oglasila putem Fejsbuka i saopštila tužne vesti. "Moja ljubav, moj najmlađi brat. Odleteo je svojim anđeoskim krilima kod mame i tate", napisala je ona. Verica je… »
Tuga u domu verice Rakočević: Modna kreatorka neutešna: "Odleteo je anđeoskim krilima"

Tuga u domu verice Rakočević: Modna kreatorka neutešna: "Odleteo je anđeoskim krilima"

Blic 13.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević danas je saopštila da je njen mlađi brat umro. Verica Rakočević oglasila se putem Fejsbuka i saopštila tužne vesti. "Moja ljubav, moj najmlađi brat. Odleteo je svojim anđeoskim krilima kod mame i tate", napisala je ona… »
Tuga u domu Verice Rakočević: Dizajnerki umro brat, oglasila se potresnim rečima "Moja ljubav..."

Tuga u domu Verice Rakočević: Dizajnerki umro brat, oglasila se potresnim rečima "Moja ljubav..."

Telegraf 13.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević danas je saopštila da je njen mlađi brat umro. Verica se oglasila sputem Fejsbuka i saopštila tužne vesti. - Moja ljubav, moj najmlađi brat. Odleteo je svojim anđeoskim krilima kod mame i tate - napisala je ona. Verica je… »

Vesti dana »