Povezane vesti

Novosađani odali poštu poginulima u padu helikoptera

Novosađani odali poštu poginulima u padu helikoptera

Radio sto plus 13.03.2025
Više hiljada studenata, profesora, roditelja, građana učestvovalo je protestnoj šetnji na koju su pozvali studenti, a povodom desetogodišnjice od pada helikoptera Vojske Srbije kada je stradalo sedmoro ljudi, među kojima i jedna beba. Za tu tragediju do… »
(Foto;Video) Studenti i građani šetnjom od Kampusa do Keja podsetili na žrtve pada helikoptera deset godina od tragedije

(Foto;Video) Studenti i građani šetnjom od Kampusa do Keja podsetili na žrtve pada helikoptera deset godina od tragedije

Dnevnik 13.03.2025
Novosadski studenti i građani okupili su se u 17 časova kod kampusa, ispred Prirodno-matematičkog fakulteta i krenuli u protestnu šetnju u znak sećanja na žrtve korupcije. Protest je organizovan na deset godina od pada helikoptera za koji niko nije… »
Održan protest „Korupcija ubija, mi ne zaboravljamo“, odata pošta svim žrtvama korupcije

Održan protest „Korupcija ubija, mi ne zaboravljamo“, odata pošta svim žrtvama korupcije

NoviSad.com 13.03.2025
Novi Sad – Protestna šetnja „Korupcija ubija, mi ne zaboravljamo“ završena je večeras spuštanjem cveća u Dunav za sve žrtve korupcije, kao i odavanjem pošte stradalima u padu nadstrešnice i vojnog helikoptera pre 10 godina. Više hiljada građana… »
FOTO, VIDEO Studenti "osvetlili" korupciju: Sećanje na 23 žrtve, traži se Srbija pravde

FOTO, VIDEO Studenti "osvetlili" korupciju: Sećanje na 23 žrtve, traži se Srbija pravde

Radio 021 13.03.2025
Novosadski studenti u blokadi protestovali su protiv korupcije pešačenjem gradskim ulicama i na Keju u Dunav spustili venac sa cvećem za 22 žrtve u padu nadstrešnice i helikoptera i za psa Donu. Na keju je održano 23 minuta tišine za nastradale, nakon… »
"Korupcija ubija": Novosadski studenti i građani šetali u pomen stradalih, pustili vence niz Dunav (FOTO, VIDEO)

"Korupcija ubija": Novosadski studenti i građani šetali u pomen stradalih, pustili vence niz Dunav (FOTO, VIDEO)

Moj Novi Sad 13.03.2025
Na ulicama Novog Sada danas je održan protest "Korupcija ubija", na koji su građane pozvali studenti, u znak sećanja na žrtve korupcije. Iako je bila kiša, to nije omelo više hiljada ljudi da učestvuje u protestu, među kojima je najviše mladih. Protest… »
Novosadski studenti najavljuju protest: 10 godina od pada helikoptera, niko nije odgovarao

Novosadski studenti najavljuju protest: 10 godina od pada helikoptera, niko nije odgovarao

In medija 13.03.2025
Novosadski studenti u blokadama svojih fakulteta organizuju protest danas, 13. marta, pod nazivom „Korupcija ubija“. Kako navode u najavi, studenti Univerziteta u Novom Sadu pozivaju sve građane na veliki protest u znak sećanja na žrtve korupcije. –Deset… »

Vesti dana »