Povezane vesti
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" Kupovina preko Instagrama postala prava noćna mora
Telegraf pre 4 dana
Teme za vas. Splićanka koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25… »
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" kupovina preko instagrama pretvorila se u noćnu moru Opasna prevara kruži…
Dnevnik pre 4 dana
Žena koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je… »
Žene, pazite gde kupujete garderobu: Htela da poruči jaknu pa ostala i bez jakne i bez novca, a onda stigle dodatne pretnje
Kurir pre 4 dana
– Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je prestala svaka komunikacija – priča Splićanka. Prevarantkinja je i dalje aktivna na profilu, redovno objavljuje nove… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 8 minutajoš 46 povezanih

Novosadski studenti blokirali gradsku skupštinu, policija ih tukla
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 15 minutajoš 20 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 40 minutajoš 9 povezanih