Povezane vesti
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" Kupovina preko Instagrama postala prava noćna mora
Telegraf 13.03.2025
Teme za vas. Splićanka koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a… »
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" kupovina preko instagrama pretvorila se u noćnu moru Opasna prevara kruži internetom…
Dnevnik 13.03.2025
Žena koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je… »
Žene, pazite gde kupujete garderobu: Htela da poruči jaknu pa ostala i bez jakne i bez novca, a onda stigle dodatne pretnje
Kurir 13.03.2025
– Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je prestala svaka komunikacija – priča Splićanka. Prevarantkinja je i dalje aktivna na profilu, redovno objavljuje nove artikle… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTV pre 27 minutajoš 29 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 50 povezanih
Rat se razbuktava: Padaju bombe, odjekuju eksplozije; Počela hitna evakuacija stanovništva VIDEO
B92 pre 52 minutajoš 32 povezane
Uživo Dramatično: Dignuta ruska zastava; "Ukrajinci, gde ste?"; "Pao" PVO sistem Ukrajine FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 33 povezane
Počela legalizacija objekata u Srbiji. Prijave moguće elektronski, u Poštama i opštinama
Ist media pre 37 minutajoš 19 povezanih