Повезане вести
"Уплатила сам 115 евра и остала без ичега" Куповина преко Инстаграма постала права ноћна мора
Телеграф 13.03.2025
Теме за вас. Сплићанка која је желела да пазари нову јакну преко интернета, остала је ускраћена и за новац и за јакну, али и за одговор. – Наручила сам јакну која ми се свидела и након брзог договора уплатила 115 евра. Уплату сам… »
"Уплатила сам 115 евра и остала без ичега" куповина преко инстаграма претворила се у ноћну мору Опасна превара кружи интернетом…
Дневник 13.03.2025
Жена која је желела да пазари нову јакну преко интернета, остала је ускраћена и за новац и за јакну, али и за одговор. – Наручила сам јакну која ми се свидела и након брзог договора уплатила 115 евра. Уплату сам извршила 25… »
Жене, пазите где купујете гардеробу: Хтела да поручи јакну па остала и без јакне и без новца, а онда стигле додатне претње
Курир 13.03.2025
– Наручила сам јакну која ми се свидела и након брзог договора уплатила 115 евра. Уплату сам извршила 25. фебруара, а од тада је престала свака комуникација – прича Сплићанка. Преваранткиња је и даље активна на профилу, редовно… »
Вести дана »
Данас пре подне сунчано, после подне умерено наоблачење, температура до 30 степени
Глас Западне Србије пре 15 минутајош 23 повезане
Уживо: Криза на Блиском истоку Медији: Израел дао САД обавештајне податке о новом иранском плану за убиство Трампа
Еуроневс пре 20 минутајош 20 повезаних
АМСС: Повољни услови за вожњу, камиони чекају на Батровцима и Хоргошу
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних