Povezane vesti

"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" Kupovina preko Instagrama postala prava noćna mora

"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" Kupovina preko Instagrama postala prava noćna mora

Telegraf pre 1 dan
Teme za vas. Splićanka koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25… »
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" kupovina preko instagrama pretvorila se u noćnu moru Opasna prevara kruži…

"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" kupovina preko instagrama pretvorila se u noćnu moru Opasna prevara kruži…

Dnevnik pre 1 dan
Žena koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je… »
Žene, pazite gde kupujete garderobu: Htela da poruči jaknu pa ostala i bez jakne i bez novca, a onda stigle dodatne pretnje

Žene, pazite gde kupujete garderobu: Htela da poruči jaknu pa ostala i bez jakne i bez novca, a onda stigle dodatne pretnje

Kurir pre 1 dan
– Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je prestala svaka komunikacija – priča Splićanka. Prevarantkinja je i dalje aktivna na profilu, redovno objavljuje nove… »

Vesti dana »