Povezane vesti
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" Kupovina preko Instagrama postala prava noćna mora
Telegraf pre 1 dan
Teme za vas. Splićanka koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25… »
"Uplatila sam 115 evra i ostala bez ičega" kupovina preko instagrama pretvorila se u noćnu moru Opasna prevara kruži…
Dnevnik pre 1 dan
Žena koja je želela da pazari novu jaknu preko interneta, ostala je uskraćena i za novac i za jaknu, ali i za odgovor. – Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je… »
Žene, pazite gde kupujete garderobu: Htela da poruči jaknu pa ostala i bez jakne i bez novca, a onda stigle dodatne pretnje
Kurir pre 1 dan
– Naručila sam jaknu koja mi se svidela i nakon brzog dogovora uplatila 115 evra. Uplatu sam izvršila 25. februara, a od tada je prestala svaka komunikacija – priča Splićanka. Prevarantkinja je i dalje aktivna na profilu, redovno objavljuje nove… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, ogroman broj ljudi krenuo s Novog Beograda
N1 Info pre 3 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 3 minutajoš 81 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 8 minutajoš 21 povezana

Studenti i građani se okupljaju – obustavljen javni prevoz u Beogradu
Vesti online pre 26 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 20 minutajoš 13 povezanih