Povezane vesti

"Desiće se aneksija Grenlanda": Trampova nova šok izjava o najvećem ostrvu na svetu

"Desiće se aneksija Grenlanda": Trampova nova šok izjava o najvećem ostrvu na svetu

Blic 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp upravo se obratio javnosti iz Ovalnog kabineta. On je mnoge šokirao izjavom da "misli da će se desiti aneksija Grenlanda". - Moraćemo da napravimo dogovor o Grenlandu - rekao je Tramp i dodao: - Čamac je tamo sleteo pre 200… »
Tramp: Putinova izjava o primirju veoma obećavajuća ali nepotpuna

Tramp: Putinova izjava o primirju veoma obećavajuća ali nepotpuna

N1 Info 13.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) ocenio je večeras da je izjava ruskog kolege Vladimira Putina o prekidu vatre u Ukrajini "veoma obećavajuća", ali nije potpuna. Ruski predsednik je rekao da je njegova zemlja „za“ prekid vatre, ali je naveo „važna… »
"Mislim da će se desiti aneksija Grenlanda": Tramp šokirao u poslednjem obraćanju

"Mislim da će se desiti aneksija Grenlanda": Tramp šokirao u poslednjem obraćanju

Kurir 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp upravo se obraća javnosti iz Ovalnog kabineta. On je mnoge šokirao izjavom da "misli da će se desiti aneksija Grenlanda". - Moraćemo da napravimo dogovor o Grenlandu - dodao je Tramp. Aneksija neke zemlje označava prisvajanje… »
„Mislim da će se dogoditi taj scenario“: Tramp ne prestaje da šokira pričom o aneksiji Grenlanda

„Mislim da će se dogoditi taj scenario“: Tramp ne prestaje da šokira pričom o aneksiji Grenlanda

Nova 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp, pred novinarima u Ovalnom kabinetu gde je dočekao glavnog sekretara NATO-a Marka Rutea, ponovo je spomenuo jednu od svojih ranijih ideja, a to je mogućnost da Sjedinjene Američke Države anektiraju Grenland. „Mislim da će se… »
Nakon Putina se oglasio i Tramp Smatra da će “Rusija učiniti pravu stvar“, spomenuo i aneksiju grenlanda

Nakon Putina se oglasio i Tramp Smatra da će “Rusija učiniti pravu stvar“, spomenuo i aneksiju grenlanda

Dnevnik 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas, nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom, da je izjava ruskog predsednika Vladimira Putina o saglasnosti sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre u Ukrajini, ''obećavajuća, ali nepotpuna''… »

Vesti dana »