Povezane vesti
"Desiće se aneksija Grenlanda": Trampova nova šok izjava o najvećem ostrvu na svetu
Blic 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp upravo se obratio javnosti iz Ovalnog kabineta. On je mnoge šokirao izjavom da "misli da će se desiti aneksija Grenlanda". - Moraćemo da napravimo dogovor o Grenlandu - rekao je Tramp i dodao: - Čamac je tamo sleteo pre 200… »
Tramp: Putinova izjava o primirju veoma obećavajuća ali nepotpuna
N1 Info 13.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) ocenio je večeras da je izjava ruskog kolege Vladimira Putina o prekidu vatre u Ukrajini "veoma obećavajuća", ali nije potpuna. Ruski predsednik je rekao da je njegova zemlja „za“ prekid vatre, ali je naveo „važna… »
"Mislim da će se desiti aneksija Grenlanda": Tramp šokirao u poslednjem obraćanju
Kurir 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp upravo se obraća javnosti iz Ovalnog kabineta. On je mnoge šokirao izjavom da "misli da će se desiti aneksija Grenlanda". - Moraćemo da napravimo dogovor o Grenlandu - dodao je Tramp. Aneksija neke zemlje označava prisvajanje… »
„Mislim da će se dogoditi taj scenario“: Tramp ne prestaje da šokira pričom o aneksiji Grenlanda
Nova 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp, pred novinarima u Ovalnom kabinetu gde je dočekao glavnog sekretara NATO-a Marka Rutea, ponovo je spomenuo jednu od svojih ranijih ideja, a to je mogućnost da Sjedinjene Američke Države anektiraju Grenland. „Mislim da će se… »
Nakon Putina se oglasio i Tramp Smatra da će “Rusija učiniti pravu stvar“, spomenuo i aneksiju grenlanda
Dnevnik 13.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas, nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom, da je izjava ruskog predsednika Vladimira Putina o saglasnosti sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre u Ukrajini, ''obećavajuća, ali nepotpuna''… »
Vesti dana »

„Delije“ kipte od besa: Kakav je ovo kriminal od 107 poena, trebaće nam tonu živaca!
Hot sport pre 34 minutajoš 38 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane