Povezane vesti

Jelena Tomašević otkazala koncert zbog bolesti Evo kog datuma će proslaviti 20 godina uspešne karijere

Jelena Tomašević otkazala koncert zbog bolesti Evo kog datuma će proslaviti 20 godina uspešne karijere

Dnevnik pre 12 sati
Muzička zvezda Jelena Tomašević ove godine trebala je da proslavi dvadeset godina uspešne karijere veličanstvenim koncertom u Plavoj dvorani Sava centra 14. marta, međutim koncert je otkazan. Naime, Jelene Tomašević će koncert planiran za sutra… »
Zbog bolesti otkazan koncert Jelene Tomašević! Pop pevačica otkrila detalje: "Nažalost, zbog jakog virusa..."

Zbog bolesti otkazan koncert Jelene Tomašević! Pop pevačica otkrila detalje: "Nažalost, zbog jakog virusa..."

Kurir pre 13 sati
Muzička zvezda Jelena Tomašević ove godine trebala je da proslavi dvadeset godina uspešne karijere veličanstvenim koncertom u Plavoj Dvorani Sava Centra 14. Marta 2025., međutim koncert je otkazan. Naime, Jelene Tomašević će koncert planiran za… »
Otkazan koncert Jelene Tomašević u Beogradu: Otkriveno šta se desilo, ovo su svi detalji

Otkazan koncert Jelene Tomašević u Beogradu: Otkriveno šta se desilo, ovo su svi detalji

Mondo pre 13 sati
Jelena se radovala koncertu, ali na njenu veliku žalost, isti će biti otkazan. Muzička zvezda Jelena Tomašević ove godine planirala je da obeleži dve decenije uspešne karijere spektakularnim koncertom u Plavoj Dvorani Sava Centra 14. marta 2025… »
Odložen koncert Jelene Tomašević FOTO

Odložen koncert Jelene Tomašević FOTO

B92 pre 13 sati
Zbog zdravstvenih razloga, koncert pop zvezde Jelene Tomašević, koji je bio zakazan za 14. mart 2025. godine u Sava centru, odložen je i biće održan 23. maja 2025. godine, saopštili su organizatori. "Dragi moji, vaša podrška mi znači više nego… »
Jelena Tomašević otkazala koncert zbog bolesti: Pevačica se oglasila i otkrila "Primorana sam..."

Jelena Tomašević otkazala koncert zbog bolesti: Pevačica se oglasila i otkrila "Primorana sam..."

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Muzička zvezda Jelena Tomašević ove godine trebala je održi koncert kao krunu svoje dve decenije uspešne karijere. Koncert je trebalo da se održi sutra u Plavoj Dvorani Sava Centra 14. Marta 2025., međutim on je otkazan. Muzički… »
Zbog bolesti otkazan koncert Jelene Tomašević: - ovo su svi detalji

Zbog bolesti otkazan koncert Jelene Tomašević: - ovo su svi detalji

Blic pre 14 sati
Muzička zvezda Jelena Tomašević ove godine trebala je da proslavi dvadeset godina uspešne karijere veličanstvenim koncertom u Plavoj Dvorani Sava Centra 14. Marta 2025., međutim koncert je otkazan. Naime, Jelene Tomašević će koncert planiran za… »

Vesti dana »