Повезане вести

Ужас за Звезду: Боломбоја изнели са терена, амбулантним колима је одвезен на снимање

Ужас за Звезду: Боломбоја изнели са терена, амбулантним колима је одвезен на снимање

Телеграф 13.03.2025
Препоручујемо. Велики пех задесио је кошаркаше Црвене звезде на минут и по до краја меча против Олимпије, јер је центар црвено-белих Џоел Боломбој изнет са терена! Био је Боломбој у дуелу под својим кошем, у једном тренутку се… »
Милутин Алексић посебно искритиковао два играча Црвене звезде: То одавно нисам видео у кошарци, не знам разлог

Милутин Алексић посебно искритиковао два играча Црвене звезде: То одавно нисам видео у кошарци, не знам разлог

Мондо 13.03.2025
Милутин Алексић је истакао да је Црвена звезда у лошој форми,а посебно је анализирао неколико битних играча који нису на свом нивоу у последње време. Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Олимпије из Милана у драматичном мечу… »
"Јако је озбиљно, већи проблем од резултата": Сферопулос се огласио због повреде Боломбоја

"Јако је озбиљно, већи проблем од резултата": Сферопулос се огласио због повреде Боломбоја

Мондо 13.03.2025
Јанис Сферопулос коментарио повреду кошаркаша Црвене звезде Џоела Боломбоја на мечу против Олимпије из Милана. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Олимпије из Милана пред својим навијачима, које је више од пораза заболела… »
(Видео) Тежак ударац за звезду: Боломбој у болници; Сферопулос: Мислим да је озбиљно, изгубили смо на детаље

(Видео) Тежак ударац за звезду: Боломбој у болници; Сферопулос: Мислим да је озбиљно, изгубили смо на детаље

Дневник 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Београду од миланске Олимпије 82:80 у Евролиги. Дуел је за црвено-беле нажалост обележила и повреда Џоела Боломбоја, који је одвезен у болницу. – Мислим да је озбиљно. Ово је тешко за нас –… »
Сферопулос побеснео: "Ми у историји немамо победу у плеј-офу"

Сферопулос побеснео: "Ми у историји немамо победу у плеј-офу"

Б92 13.03.2025
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је изнео утиске после пораза од Арманија. Црвено-бели су поражени у "Београдској Арени" од италијанске екипе са 82:80, у оквиру 29. кола Евролиге. Сферопулос је задовољан борбом своје екипе… »
Стигао први Сферопулосов коментар о повреди Боломбоја

Стигао први Сферопулосов коментар о повреди Боломбоја

Спортске.нет 13.03.2025
Црвена звезда је вечерас доживела и трећи узастопни пораз у Евролиги и довела у питање пласман у плеј-оф, пошто је Армани из Милана славио после велике борбе у Београдској арени са 82:80. Међутим, све то пада у други план, ако… »
Сферопулос потврдио лоше ВЕСТИ за црвену звезду: „Мислим да је озбиљно!“

Сферопулос потврдио лоше ВЕСТИ за црвену звезду: „Мислим да је озбиљно!“

Хот спорт 13.03.2025
Звезда претрпела 2 ударца исте вечери! Кошаркаши Црвене звезде поражени су од екипе Олимпије из Милана резултатом 82:80 у мечу 29. кола Евролиге на свом терену и тако себи додатно закомпликовали пут ка наредној фази такмичења. А… »
Миротић открио зашто је тражио да игра против Звезде: Због њега је Олимпија победила у Београду

Миротић открио зашто је тражио да игра против Звезде: Због њега је Олимпија победила у Београду

Мондо 13.03.2025
Кошаркаш Никола Миротић тражио је да игра против Црвене звезде, а на крају је био најефикасниј играч меча. Кошаркаши Црвене звезде још једном су подбацили у Евролиги - пред својим навијачима поражени су од Олимпије из Милана… »
Миротић имао поруку за навијаче Звезде, дуго ће се памтити његове речи ВИДЕО

Миротић имао поруку за навијаче Звезде, дуго ће се памтити његове речи ВИДЕО

Нова 13.03.2025
Никола Миротић је против Црвене звезде убацио 19 поена у победи 82:80, а као најефикаснији играч меча је својом поруком након утакмице привукао пажњу. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус… »
ТВИТОВИ - ''Звезди треба шок-терапија!''

ТВИТОВИ - ''Звезди треба шок-терапија!''

Спортске.нет 13.03.2025
После 16-10 у Евролиги и освојеног трофеја у Куоу Радивоја Кораћа, изгледало је да би ово могла да буде историјска сезона за Црвену звезду, када је у питању искорак у Евролиги. Али, после репрезентативне паузе кола су кренула… »
Какав шок за Звезду – тешка повреда Џоела Боломбоја, носилима га изнели из Арене ВИДЕО

Какав шок за Звезду – тешка повреда Џоела Боломбоја, носилима га изнели из Арене ВИДЕО

Нова 13.03.2025
Џоел Боломбој, центар Црвене звезде, доживео је по свему судећи тешку повреду у последњој деоници утакмице против Арманија (пораз 82:80) у Београдској арени. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус… »
Катастрофа за Црвену звезду, Џоела Боломбоја изнели са терена: Није могао да хода, сви се ухватили за главу

Катастрофа за Црвену звезду, Џоела Боломбоја изнели са терена: Није могао да хода, сви се ухватили за главу

Мондо 13.03.2025
Џоел Боломбој је доживео повреду која би могла да буде теже природе на мечу са Олимпијом из Милана. А уз то је тим стао када је он изашао са терена. Какав пех за Црвену звезду у самом финишу утакмице са Олимпијом из Милана! Када… »
"Слава господу" Никола Миротић још једном одушевио Србе!

"Слава господу" Никола Миротић још једном одушевио Србе!

Вечерње новости 13.03.2025
Никола Миротић био је под знаком питања за меч Звезда - Олимпија, али је смогао снаге да изађе на терен у победи свог тима 80:82. Након меча још једном је одушевио навијаче Звезде. ФОТО: М. Вукадиновић Похвалио је домаћу публику… »
Сферопулос: "Мислим да је озбиљно"

Сферопулос: "Мислим да је озбиљно"

Б92 13.03.2025
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос изнео је прве утиске после меча са миланском Олимпијом у Београду. Црвено-бели су после драме изгубили у Арени резултатом 82:80. "Мислим да је озбиљно. Ово је тешко за нас", прокоментарисао… »

Вести дана »