Povezane vesti
Premijer u ostavci podelio fotografiju sa porukom – „I ja sam ćaci“
N1 Info 13.03.2025
Premijer u ostavcu Miloš Vučević podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa porukom "i ja sam ćaci", piše portal 021. Izraz „ćaci“ je postao popularan kada je na kapiji Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, koja je bila u blokadi, ispisan grafit na… »
Vučević: I ja sam ćaci
Radio 021 13.03.2025
Premijer u ostavcu Miloš Vučević podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa porukom "i ja sam ćaci". Izraz "ćaci" je postao popularan kada je na kapiji Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", koja je bila u blokadi, ispisan grafit na ćirilici "ćaci u… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 21 minutajoš 88 povezanih
Peđa Mitrović: Zloupotreba tragedije na Filozofskom zarad ataka režima na Univerzitet
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas stiže kontrapredlog Irana na Trampovu ponudu? Hakeri povezani sa Iranom upali u mejl šefa FBI, objavili dokaze! "SAD uništile trećinu iranskih raketa"
Kurir pre 21 minutajoš 117 povezanih
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Orkansko nevreme u Hrvatskoj ruši sve pred sobom: Razoreno 40 osnovnih i srednjih škola, kao i 24 vrtića
Euronews pre 46 minutajoš 50 povezanih