Повезане вести

Калинић о последњем нападу: Свако ко је играо кошарку зна…

Калинић о последњем нападу: Свако ко је играо кошарку зна…

Спорт клуб 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак су на домаћем терену изгубили од миланске Олимпије резултатом 82:80. А имали су црвено-бели шансу да у самом финишу покушају да дођу и до победе. Промашио је Никола Миротић слободно бацање, а… »
Месина: Веома је важно што имамо 2:0 против Црвене звезде

Спортски журнал 13.03.2025
Оба клуба сад имају скор 16-13, а уколико окончају са истим учинком регуларни ток сезоне, Олимпија ће бити изнад Звезде на табели. Тренер кошаркаша миланске Олимпије Еторе Месина рекао је данас после славља у мечу против Црвене… »
Реал Мадрид победио Виртус у Болоњи

Реал Мадрид победио Виртус у Болоњи

Реал је на 11. месту са 15 победа и 14 пораза, а Виртус је на 17. позицији са седам победа и 22 пораза. Кошаркаши Реал Мадрида победили су вечерас на гостујућем терену у Болоњи Виртус 80:67 (30:17, 20:16, 18:21, 12:13), у мечу… »
Никола Миротић под повредом играо против звезде: „Видели сте да нисам физички био најбоље“ (видео)

Никола Миротић под повредом играо против звезде: „Видели сте да нисам физички био најбоље“ (видео)

Хот спорт 13.03.2025
„Имам велики хематом на левом куку“ Кошаркаши Олимпије Милано савадали су Црвену звезду 82:80 (23:24 25:21 20:19 14:16) у оквиру 29. кола Евролиге. Никола Миротић се осврнуо на топлу добродошлицу коју су му приредили навијачи… »
Макаби изененадио Монако, Алба боља од Басконије

Макаби изененадио Монако, Алба боља од Басконије

Макаби је на 16. месту са девет победа и 20 пораза, а Монако је пети са 17 победа и 12 пораза. Кошаркаши Макабија победили су вечерас као домаћини у Београду Монако 91:88 (21:18, 18:24, 20:21, 32:25), у мечу 29. кола Евролиге… »
Кошаркаши Црвене звезде поражени у „Арени” од миланске Олимпије

Кошаркаши Црвене звезде поражени у „Арени” од миланске Олимпије

Политика 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су код куће од миланске Олимпије резултатом 82:80 у мечу 29. кола Евролиге. После трећег узастопног пораза у Евролиги Звезда има скор 16-13, колико сад има и Олимпија, која је боља у међусобном… »
Калинић: ''Просули смо млеко...''

Калинић: ''Просули смо млеко...''

Спортске.нет 13.03.2025
После новог евролигашког пораза, трећег узастопног, пред новинаре је изашао и Никола Калинић, један од најбољих у екипи Црвене звезде у вечерашњем поразу од Арманија (80:82) у Београдској арени. ''Генерално, то је спорт. Мислим… »
Све се свело на један шут: Еторе Месина пресрећан након битне победе над Црвеном звездом! (видео)

Све се свело на један шут: Еторе Месина пресрећан након битне победе над Црвеном звездом! (видео)

Хот спорт 13.03.2025
Италијан не крије задовољство! Кошаркаши Олимпије Милано савадали су Црвену звезду 82:80 (23:24 25:21 20:19 14:16) у оквиру 29. кола Евролиге. А пост схаред би ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ ВЕСТИ (@хотспорт.рс) Овом победом, екипа из… »
Вече изненађења: Макаби добио Монако, Алба шокирала Басконију

Вече изненађења: Макаби добио Монако, Алба шокирала Басконију

Спорт клуб 13.03.2025
Кошаркаши Макабија су преокретом у завршници дошли до победе против Монака резултатом 91:88 (21:18, 18:24, 20:21, 32:25). Водио је Монако до саме завршнице, али је Макаби сјајном игром дошао до преокрета, пре свега поенима… »
Црвена звезда испада из Топ 6 Евролиге: Партизан може да сустигне црвено-беле, погледајте табелу

Црвена звезда испада из Топ 6 Евролиге: Партизан може да сустигне црвено-беле, погледајте табелу

Мондо 13.03.2025
Црвена звезда је изгубила од Олимпије из Милана и сада је у све компликованијој ситуацији у Евролиги. Кошаркаши Црвене звезде изгубили су на свом терену од Олимпије из Милана у драматичној завршници и додатно закомпликовали своју… »
Миротић: "Ја сам нико и ништа - шта сам добро урадио?" ВИДЕО

Миротић: "Ја сам нико и ништа - шта сам добро урадио?" ВИДЕО

Б92 13.03.2025
Кошаркаш Арманија Никола Миротић осврнуо се и на леп дочек, који је имао од стране навијача Црвене звезде у Београдској арени. Миротић је, као и увек, имао скроман одговор. "Нисам нико и ништа, не знам шта сам то урадио добро да… »
Пораз који боли: Повредио се Боломбој - Звездин трећи пораз у низу!

Пораз који боли: Повредио се Боломбој - Звездин трећи пораз у низу!

Б92 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Олимпије Милана резултатом 82:80 у 29. колу Евролиге. Трагичан пораз Црвене звезде који може много тога да закомпликује црвено-белима у наставку сезоне у Евролиги. Сада имају 16 победа и 13… »

Политика 13.03.2025
Тренер кошаркаша миланске Олимпије Еторе Месина рекао је после славља у мечу против Црвене звезде (82:80) да је веома важно за његов клуб да је оба пута ове сезоне победио „црвено-беле”. Оба клуба сад имају скор 16 – 13, а… »
Звезда поражена од Милана у неизвесној завршници

Звезда поражена од Милана у неизвесној завршници

Вести онлине 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су код куће од миланске Олимпије резултатом 82:80 у мечу 29. кола Евролиге. После трећег узастопног пораза у Евролиги Звезда има скор 16-13, колико сад има и Олимпија, која је боља у међусобном… »
Кошаркаши Звезде изгубили од Милана у Евролиги

Кошаркаши Звезде изгубили од Милана у Евролиги

Нови магазин 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас на свом терену у Београду од Милана 80:82 (24:23, 25:21, 19:20, 16:14), у утакмици 29. кола Евролиге. У екипи Звезде најефикаснији су били Никола Калинић са 12 поена уз осам скокова… »
Миротић промашио бацање, Звезда имала напад за победу, али…

Миротић промашио бацање, Звезда имала напад за победу, али…

Спорт клуб 13.03.2025
Црвена Звезда је доживела и трећи узастопни пораз у Евролиги, након праве драме у финишу, у Београду је славио Армани 82:80. Никола Миротић је на +1 за Армани погодио прво, а онда промашио друго слободно бацање. Имала је Звезда… »
Болан пораз Црвене звезде црвено-бели изгубили од Милана у евролиги

Болан пораз Црвене звезде црвено-бели изгубили од Милана у евролиги

Дневник 13.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Милана са 82:80 у 29. колу Евролиге у веома драматичној завршници. Какав је ово био рат нерава. Од првог момента су гости претили и све са Миротићем који је био повређен у претходних… »
Шилдс после рушења Звезде: "Огромна победа"

Шилдс после рушења Звезде: "Огромна победа"

Б92 13.03.2025
Један од најбољих играча Олимпије из Милана Шејвон Шилдс био је презадовољан победом на врућем гостовању Црвеној звезди резултатом 82:80. "Претешко је било. Талентовани момци са добрим тренером. Дали смо све од себе од свих… »
Табела Евролиге после пораза Звезда од Арманија: Црвено-бели тотално закомпликовали борбу за Топ 8

Табела Евролиге после пораза Звезда од Арманија: Црвено-бели тотално закомпликовали борбу за Топ 8

Телеграф 13.03.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Олимпије Милано у мечу 29. кола Евролиге. Пре овог дуела, црвено-бели су нанизали два пораза од Бајерна из Минхена и Жалгириса и имали су скор од 16 победа и 12 пораза. Дуел… »

Вести дана »