Povezane vesti

Kalinić o poslednjem napadu: Svako ko je igrao košarku zna…

Kalinić o poslednjem napadu: Svako ko je igrao košarku zna…

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak su na domaćem terenu izgubili od milanske Olimpije rezultatom 82:80. A imali su crveno-beli šansu da u samom finišu pokušaju da dođu i do pobede. Promašio je Nikola Mirotić slobodno bacanje, a lopta se našla… »
Mesina: Veoma je važno što imamo 2:0 protiv Crvene zvezde

Sportski žurnal pre 1 dan
Oba kluba sad imaju skor 16-13, a ukoliko okončaju sa istim učinkom regularni tok sezone, Olimpija će biti iznad Zvezde na tabeli. Trener košarkaša milanske Olimpije Etore Mesina rekao je danas posle slavlja u meču protiv Crvene zvezde (82:80) da je… »
Real Madrid pobedio Virtus u Bolonji

Real Madrid pobedio Virtus u Bolonji

Sportski žurnal pre 1 dan
Real je na 11. mestu sa 15 pobeda i 14 poraza, a Virtus je na 17. poziciji sa sedam pobeda i 22 poraza. Košarkaši Real Madrida pobedili su večeras na gostujućem terenu u Bolonji Virtus 80:67 (30:17, 20:16, 18:21, 12:13), u meču 29. kola Evrolige… »
Nikola Mirotić pod povredom igrao protiv zvezde: „Videli ste da nisam fizički bio najbolje“ (video)

Nikola Mirotić pod povredom igrao protiv zvezde: „Videli ste da nisam fizički bio najbolje“ (video)

Hot sport pre 22 sata
„Imam veliki hematom na levom kuku“ Košarkaši Olimpije Milano savadali su Crvenu zvezdu 82:80 (23:24 25:21 20:19 14:16) u okviru 29. kola Evrolige. Nikola Mirotić se osvrnuo na toplu dobrodošlicu koju su mu priredili navijači Crvene zvezde u… »
Makabi izenenadio Monako, Alba bolja od Baskonije

Makabi izenenadio Monako, Alba bolja od Baskonije

Sportski žurnal pre 22 sata
Makabi je na 16. mestu sa devet pobeda i 20 poraza, a Monako je peti sa 17 pobeda i 12 poraza. Košarkaši Makabija pobedili su večeras kao domaćini u Beogradu Monako 91:88 (21:18, 18:24, 20:21, 32:25), u meču 29. kola Evrolige. Najefikasniji kod… »
Košarkaši Crvene zvezde poraženi u „Areni” od milanske Olimpije

Košarkaši Crvene zvezde poraženi u „Areni” od milanske Olimpije

Politika pre 22 sata
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su kod kuće od milanske Olimpije rezultatom 82:80 u meču 29. kola Evrolige. Posle trećeg uzastopnog poraza u Evroligi Zvezda ima skor 16-13, koliko sad ima i Olimpija, koja je bolja u međusobnom skoru jer je slavila… »
Kalinić: ''Prosuli smo mleko...''

Kalinić: ''Prosuli smo mleko...''

Sportske.net pre 22 sata
Posle novog evroligaškog poraza, trećeg uzastopnog, pred novinare je izašao i Nikola Kalinić, jedan od najboljih u ekipi Crvene zvezde u večerašnjem porazu od Armanija (80:82) u Beogradskoj areni. ''Generalno, to je sport. Mislim da smo se malo… »
Sve se svelo na jedan šut: Etore Mesina presrećan nakon bitne pobede nad Crvenom zvezdom! (video)

Sve se svelo na jedan šut: Etore Mesina presrećan nakon bitne pobede nad Crvenom zvezdom! (video)

Hot sport pre 22 sata
Italijan ne krije zadovoljstvo! Košarkaši Olimpije Milano savadali su Crvenu zvezdu 82:80 (23:24 25:21 20:19 14:16) u okviru 29. kola Evrolige. A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Ovom pobedom, ekipa iz Milana sustigla je crveno-… »
Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu

Crvena zvezda ispada iz Top 6 Evrolige: Partizan može da sustigne crveno-bele, pogledajte tabelu

Mondo pre 23 sata
Crvena zvezda je izgubila od Olimpije iz Milana i sada je u sve komplikovanijoj situaciji u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na svom terenu od Olimpije iz Milana u dramatičnoj završnici i dodatno zakomplikovali svoju situaciju u Evroligi… »
Veče iznenađenja: Makabi dobio Monako, Alba šokirala Baskoniju

Veče iznenađenja: Makabi dobio Monako, Alba šokirala Baskoniju

Sport klub pre 23 sata
Košarkaši Makabija su preokretom u završnici došli do pobede protiv Monaka rezultatom 91:88 (21:18, 18:24, 20:21, 32:25). Vodio je Monako do same završnice, ali je Makabi sjajnom igrom došao do preokreta, pre svega poenima Sorkina. Džejms je na… »
Poraz koji boli: Povredio se Bolomboj - Zvezdin treći poraz u nizu!

Poraz koji boli: Povredio se Bolomboj - Zvezdin treći poraz u nizu!

B92 pre 23 sata
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Olimpije Milana rezultatom 82:80 u 29. kolu Evrolige. Tragičan poraz Crvene zvezde koji može mnogo toga da zakomplikuje crveno-belima u nastavku sezone u Evroligi. Sada imaju 16 pobeda i 13 poraza jer im je ovo… »
Mirotić: "Ja sam niko i ništa - šta sam dobro uradio?" VIDEO

Mirotić: "Ja sam niko i ništa - šta sam dobro uradio?" VIDEO

B92 pre 22 sata
Košarkaš Armanija Nikola Mirotić osvrnuo se i na lep doček, koji je imao od strane navijača Crvene zvezde u Beogradskoj areni. Mirotić je, kao i uvek, imao skroman odgovor. "Nisam niko i ništa, ne znam šta sam to uradio dobro da bi mene neko… »

Politika pre 22 sata
Trener košarkaša milanske Olimpije Etore Mesina rekao je posle slavlja u meču protiv Crvene zvezde (82:80) da je veoma važno za njegov klub da je oba puta ove sezone pobedio „crveno-bele”. Oba kluba sad imaju skor 16 – 13, a ukoliko okončaju sa… »
Zvezda poražena od Milana u neizvesnoj završnici

Zvezda poražena od Milana u neizvesnoj završnici

Vesti online pre 23 sata
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su kod kuće od milanske Olimpije rezultatom 82:80 u meču 29. kola Evrolige. Posle trećeg uzastopnog poraza u Evroligi Zvezda ima skor 16-13, koliko sad ima i Olimpija, koja je bolja u međusobnom skoru jer je slavila… »
Bolan poraz Crvene zvezde crveno-beli izgubili od Milana u evroligi

Bolan poraz Crvene zvezde crveno-beli izgubili od Milana u evroligi

Dnevnik pre 24 sata
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Milana sa 82:80 u 29. kolu Evrolige u veoma dramatičnoj završnici. Kakav je ovo bio rat nerava. Od prvog momenta su gosti pretili i sve sa Mirotićem koji je bio povređen u prethodnih nekoliko dana. Crveno-beli… »
Mirotić promašio bacanje, Zvezda imala napad za pobedu, ali…

Mirotić promašio bacanje, Zvezda imala napad za pobedu, ali…

Sport klub pre 24 sata
Crvena Zvezda je doživela i treći uzastopni poraz u Evroligi, nakon prave drame u finišu, u Beogradu je slavio Armani 82:80. Nikola Mirotić je na +1 za Armani pogodio prvo, a onda promašio drugo slobodno bacanje. Imala je Zvezda napad za pobedu, ali… »
Košarkaši Zvezde izgubili od Milana u Evroligi

Košarkaši Zvezde izgubili od Milana u Evroligi

Novi magazin pre 23 sata
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na svom terenu u Beogradu od Milana 80:82 (24:23, 25:21, 19:20, 16:14), u utakmici 29. kola Evrolige. U ekipi Zvezde najefikasniji su bili Nikola Kalinić sa 12 poena uz osam skokova, Nemanja Nedović sa 12… »
Šilds posle rušenja Zvezde: "Ogromna pobeda"

Šilds posle rušenja Zvezde: "Ogromna pobeda"

B92 pre 23 sata
Jedan od najboljih igrača Olimpije iz Milana Šejvon Šilds bio je prezadovoljan pobedom na vrućem gostovanju Crvenoj zvezdi rezultatom 82:80. "Preteško je bilo. Talentovani momci sa dobrim trenerom. Dali smo sve od sebe od svih igrača koji su došli… »
Tabela Evrolige posle poraza Zvezda od Armanija: Crveno-beli totalno zakomplikovali borbu za Top 8

Tabela Evrolige posle poraza Zvezda od Armanija: Crveno-beli totalno zakomplikovali borbu za Top 8

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije Milano u meču 29. kola Evrolige. Pre ovog duela, crveno-beli su nanizali dva poraza od Bajerna iz Minhena i Žalgirisa i imali su skor od 16 pobeda i 12 poraza. Duel sa Olimpijom iz… »

Vesti dana »