Povezane vesti
Mirotić: ''Nisam ja toliko bitan, ali kad te neko lepo dočeka...''
Sportske.net 13.03.2025
Armani je večeras posle velike borbe u Beogradskoj areni savladao Crvenu zvezdu sa 82:80, a najzaslužniji za ovakav epilog bio je Nikola Mirotić koji je i pored problema sa povredom koje je imao proteklih dana, odigrao odlilan meč i bio je najefikasniji… »
"Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio": Nikola Mirotić se obratio navijačima Crvene zvezde
Mondo 13.03.2025
Španski košarkaš crnogorskog porekla Nikola Mirotić govorio o navijačima Crvene zvezde koji ga obožavaju. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije iz Milana, a Nikola Mirotić odigrao je još jedan spektakularan meč pred beogradskom publikom. U… »
"Ja sam niko i ništa, ne zaslužujem to, ali...": Navijači Zvezde nikada neće zaboraviti Mirotiću ove reči
Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Iako se u prvi mah činilo da uopšte neće ni igrati, Nikola Mirotić se našao u sastavu Olimpije iz Milana i ubacio je 19 poena u pobedi nad Crvenom zvezdom rezultatom 82:80. Nakon utakmice govorio je o tom duelu u 29. kolu Evrolige, ideji… »
Vesti dana »
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 34 minutajoš 25 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU: Hitno upozorenje Irana: Klonite se naftnih postrojenja u Saudijskoj Arabiji, UAE i Kataru
Euronews pre 9 minutajoš 48 povezanih
Požar na Paviljonu Srbije u Veneciji: Oštećen deo krova, veća šteta izbegnuta
Insajder pre 34 minutajoš 22 povezane