Povezane vesti

Mirotić: ''Nisam ja toliko bitan, ali kad te neko lepo dočeka...''

Mirotić: ''Nisam ja toliko bitan, ali kad te neko lepo dočeka...''

Sportske.net 13.03.2025
Armani je večeras posle velike borbe u Beogradskoj areni savladao Crvenu zvezdu sa 82:80, a najzaslužniji za ovakav epilog bio je Nikola Mirotić koji je i pored problema sa povredom koje je imao proteklih dana, odigrao odlilan meč i bio je najefikasniji… »
"Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio": Nikola Mirotić se obratio navijačima Crvene zvezde

"Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio": Nikola Mirotić se obratio navijačima Crvene zvezde

Mondo 13.03.2025
Španski košarkaš crnogorskog porekla Nikola Mirotić govorio o navijačima Crvene zvezde koji ga obožavaju. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije iz Milana, a Nikola Mirotić odigrao je još jedan spektakularan meč pred beogradskom publikom. U… »
"Ja sam niko i ništa, ne zaslužujem to, ali...": Navijači Zvezde nikada neće zaboraviti Mirotiću ove reči

"Ja sam niko i ništa, ne zaslužujem to, ali...": Navijači Zvezde nikada neće zaboraviti Mirotiću ove reči

Telegraf 13.03.2025
Preporučujemo. Iako se u prvi mah činilo da uopšte neće ni igrati, Nikola Mirotić se našao u sastavu Olimpije iz Milana i ubacio je 19 poena u pobedi nad Crvenom zvezdom rezultatom 82:80. Nakon utakmice govorio je o tom duelu u 29. kolu Evrolige, ideji… »

Vesti dana »