Повезане вести

Миротић о дочеку у Београду: Захвалан сам, али ја нисам ништа посебно

Миротић о дочеку у Београду: Захвалан сам, али ја нисам ништа посебно

Спортски журнал 14.03.2025
“Не придајем себи велики значај”. Кошаркаш Олимпије Никола Миротић прокоментарисао је за Б92 срдачан пријем који му је приредила публика у Београдској арени, истичући скромност и захвалност. - Не сматрам да сам урадио нешто… »
Калинић о кључном нападу: Ледејева нога у неприродном положају

Калинић о кључном нападу: Ледејева нога у неприродном положају

Спортски журнал 14.03.2025
“Боломбојева повреда већи губитак од пораза”. Полемике око последњег напада Црвене звезде против Олимпије не јењавају – питање да ли је Зек Ледеј играо ногом остаје предмет расправе. После меча, Никола Калинић говорио је о… »
Црвено-бела агонија ВИДЕО

Црвено-бела агонија ВИДЕО

Б92 14.03.2025
Звезда никако да изађе из кризе, прошло је више од месец дана од последње победе у Евролиги. Кошаркаши Црвене звезде су поражени од Арманија у "Београдској арени" са 82:80, у оквиру 29. кола Евролиге. Био је то трећи пораз у… »
Информације о повреди боломбоја: Ево какав је први утисак о стању Звездиног центра!

Информације о повреди боломбоја: Ево какав је први утисак о стању Звездиног центра!

Хот спорт 14.03.2025
Желимо му брз опоравак! Кошаркаши Црвене звезде нису успели да дођу до тријумфа у Евролиги, пошто су код куће поражени од Олимпије Милано резултатом 82:80. Меч је био изузетно неизвестан до самог краја, али црвено-бели су остали… »
Миротић о навијачима Звезде: „Нисам нико и ништа, не знам шта сам урадио да ме тако дочекају“

Миротић о навијачима Звезде: „Нисам нико и ништа, не знам шта сам урадио да ме тако дочекају“

Нова 14.03.2025
Никола Миротић је против Црвене звезде у 29. колу Евролиге убацио 19 поена у победи 82:80 и након утакмице је са новинарима причао о разним темама. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус добродошлице… »
"Намазани" зек ледеј! Никола Калинић грми због последњег напада Звезде, судије су криве

"Намазани" зек ледеј! Никола Калинић грми због последњег напада Звезде, судије су криве

Вечерње новости 14.03.2025
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калнић говорио је после утакмице Евролиге у којој је његов тим поражен од Арманија. Фото: ЕПА Открио је Калинић шта се дешавало у последњем нападу црвено-белих, када је имао шансу да у последњем… »
"Свако ко је икад играо кошарку то зна": Никола Калинић о Звездином просутом млеку у Евролиги

"Свако ко је икад играо кошарку то зна": Никола Калинић о Звездином просутом млеку у Евролиги

Мондо 14.03.2025
Никола Калинић после пораза од Арманија говорио о три узастопна неуспеха црвено-белих у најјачем такмичењу, у одлучућој фази сезоне. Никола Калинић имао је шансу да у последњем нападу Црвене звезде против Арманија промени… »
ВИДЕО Моменат када су сви у Арени заћутали: Ово може да одлучи Звездину сезону

ВИДЕО Моменат када су сви у Арени заћутали: Ово може да одлучи Звездину сезону

Нова 14.03.2025
Када је Џоел Боломбој, центар Црвене звезде, пао са болном гримасом на паркет, сви у Београдској арени су заћутали у нади да ће се он одмах опоравити, али то није био случај. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и… »
ВИДЕО Калинић бурно о последњем нападу против Милана: „Свако ко игра кошарку зна…“

ВИДЕО Калинић бурно о последњем нападу против Милана: „Свако ко игра кошарку зна…“

Нова 14.03.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у 29. колу Евролиге на домаћем терену од Олимпије из Милана са 82:80, а прилику да донесе победу црвено-белима у последњем нападу имао је Никола Калинић. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш… »
Никола Миротић са бројаницом у руци давао изјаву, а онда је "улетео" бивши кошаркаш Партизана: "Братееее..."

Никола Миротић са бројаницом у руци давао изјаву, а онда је "улетео" бивши кошаркаш Партизана: "Братееее..."

Телеграф 14.03.2025
Препоручујемо. Црвена звезда је доживела болан пораз од Арманија у Милану резултатом 82:80, упркос борбеној игри до самог краја. Кључни играч утакмице био је Никола Миротић, који је бриљирао са 19 поена. Након утакмице говорио… »

Вести дана »