Povezane vesti
Kalinić o ključnom napadu: Ledejeva noga u neprirodnom položaju
Sportski žurnal pre 1 dan
“Bolombojeva povreda veći gubitak od poraza”. Polemike oko poslednjeg napada Crvene zvezde protiv Olimpije ne jenjavaju – pitanje da li je Zek Ledej igrao nogom ostaje predmet rasprave. Posle meča, Nikola Kalinić govorio je o ovom detalju za… »
Mirotić o dočeku u Beogradu: Zahvalan sam, ali ja nisam ništa posebno
Sportski žurnal pre 1 dan
“Ne pridajem sebi veliki značaj”. Košarkaš Olimpije Nikola Mirotić prokomentarisao je za B92 srdačan prijem koji mu je priredila publika u Beogradskoj areni, ističući skromnost i zahvalnost. - Ne smatram da sam uradio nešto posebno da bih… »
Crveno-bela agonija VIDEO
B92 pre 1 dan
Zvezda nikako da izađe iz krize, prošlo je više od mesec dana od poslednje pobede u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Armanija u "Beogradskoj areni" sa 82:80, u okviru 29. kola Evrolige. Bio je to treći poraz u nizu za crveno-bele u… »
Informacije o povredi bolomboja: Evo kakav je prvi utisak o stanju Zvezdinog centra!
Hot sport pre 1 dan
Želimo mu brz oporavak! Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da dođu do trijumfa u Evroligi, pošto su kod kuće poraženi od Olimpije Milano rezultatom 82:80. Meč je bio izuzetno neizvestan do samog kraja, ali crveno-beli su ostali kratkih rukava u… »
Mirotić o navijačima Zvezde: „Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio da me tako dočekaju“
Nova pre 1 dan
Nikola Mirotić je protiv Crvene zvezde u 29. kolu Evrolige ubacio 19 poena u pobedi 82:80 i nakon utakmice je sa novinarima pričao o raznim temama. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Mirotić se osvrnuo… »
"Namazani" zek ledej! Nikola Kalinić grmi zbog poslednjeg napada Zvezde, sudije su krive
Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalnić govorio je posle utakmice Evrolige u kojoj je njegov tim poražen od Armanija. Foto: EPA Otkrio je Kalinić šta se dešavalo u poslednjem napadu crveno-belih, kada je imao šansu da u poslednjem napadu možda… »
VIDEO Kalinić burno o poslednjem napadu protiv Milana: „Svako ko igra košarku zna…“
Nova pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 29. kolu Evrolige na domaćem terenu od Olimpije iz Milana sa 82:80, a priliku da donese pobedu crveno-belima u poslednjem napadu imao je Nikola Kalinić. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i… »
VIDEO Momenat kada su svi u Areni zaćutali: Ovo može da odluči Zvezdinu sezonu
Nova pre 1 dan
Kada je Džoel Bolomboj, centar Crvene zvezde, pao sa bolnom grimasom na parket, svi u Beogradskoj areni su zaćutali u nadi da će se on odmah oporaviti, ali to nije bio slučaj. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus… »
"Svako ko je ikad igrao košarku to zna": Nikola Kalinić o Zvezdinom prosutom mleku u Evroligi
Mondo pre 1 dan
Nikola Kalinić posle poraza od Armanija govorio o tri uzastopna neuspeha crveno-belih u najjačem takmičenju, u odlučućoj fazi sezone. Nikola Kalinić imao je šansu da u poslednjem napadu Crvene zvezde protiv Armanija promeni konačan rezultat… »
Nikola Mirotić sa brojanicom u ruci davao izjavu, a onda je "uleteo" bivši košarkaš Partizana: "Brateeee..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Crvena zvezda je doživela bolan poraz od Armanija u Milanu rezultatom 82:80, uprkos borbenoj igri do samog kraja. Ključni igrač utakmice bio je Nikola Mirotić, koji je briljirao sa 19 poena. Nakon utakmice govorio je o tom duelu u 29… »
Vesti dana »

UŽIVO "15. za 15" danas u Beogradu: Građani se okupljaju širom grada, drugi putuju na skup
Radio 021 pre 9 minutajoš 77 povezanih

MUP: Uhapšen vozač, povredio tri osobe na okupljanju za protest u Beogradu
Beta pre 21 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 15 minutajoš 8 povezanih

Na sigurnoj distanci: Evo gde je Vučić dok se građani okupljaju u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih