Povezane vesti

Mirotić o dočeku u Beogradu: Zahvalan sam, ali ja nisam ništa posebno

Mirotić o dočeku u Beogradu: Zahvalan sam, ali ja nisam ništa posebno

Sportski žurnal 14.03.2025
“Ne pridajem sebi veliki značaj”. Košarkaš Olimpije Nikola Mirotić prokomentarisao je za B92 srdačan prijem koji mu je priredila publika u Beogradskoj areni, ističući skromnost i zahvalnost. - Ne smatram da sam uradio nešto posebno da bih zaslužio ovakav… »
Kalinić o ključnom napadu: Ledejeva noga u neprirodnom položaju

Kalinić o ključnom napadu: Ledejeva noga u neprirodnom položaju

Sportski žurnal 14.03.2025
“Bolombojeva povreda veći gubitak od poraza”. Polemike oko poslednjeg napada Crvene zvezde protiv Olimpije ne jenjavaju – pitanje da li je Zek Ledej igrao nogom ostaje predmet rasprave. Posle meča, Nikola Kalinić govorio je o ovom detalju za Meridijan… »
Crveno-bela agonija VIDEO

Crveno-bela agonija VIDEO

B92 14.03.2025
Zvezda nikako da izađe iz krize, prošlo je više od mesec dana od poslednje pobede u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Armanija u "Beogradskoj areni" sa 82:80, u okviru 29. kola Evrolige. Bio je to treći poraz u nizu za crveno-bele u… »
Informacije o povredi bolomboja: Evo kakav je prvi utisak o stanju Zvezdinog centra!

Informacije o povredi bolomboja: Evo kakav je prvi utisak o stanju Zvezdinog centra!

Hot sport 14.03.2025
Želimo mu brz oporavak! Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da dođu do trijumfa u Evroligi, pošto su kod kuće poraženi od Olimpije Milano rezultatom 82:80. Meč je bio izuzetno neizvestan do samog kraja, ali crveno-beli su ostali kratkih rukava u… »
Mirotić o navijačima Zvezde: „Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio da me tako dočekaju“

Mirotić o navijačima Zvezde: „Nisam niko i ništa, ne znam šta sam uradio da me tako dočekaju“

Nova 14.03.2025
Nikola Mirotić je protiv Crvene zvezde u 29. kolu Evrolige ubacio 19 poena u pobedi 82:80 i nakon utakmice je sa novinarima pričao o raznim temama. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Mirotić se osvrnuo na lep… »
"Namazani" zek ledej! Nikola Kalinić grmi zbog poslednjeg napada Zvezde, sudije su krive

"Namazani" zek ledej! Nikola Kalinić grmi zbog poslednjeg napada Zvezde, sudije su krive

Večernje novosti 14.03.2025
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalnić govorio je posle utakmice Evrolige u kojoj je njegov tim poražen od Armanija. Foto: EPA Otkrio je Kalinić šta se dešavalo u poslednjem napadu crveno-belih, kada je imao šansu da u poslednjem napadu možda donese… »
"Svako ko je ikad igrao košarku to zna": Nikola Kalinić o Zvezdinom prosutom mleku u Evroligi

"Svako ko je ikad igrao košarku to zna": Nikola Kalinić o Zvezdinom prosutom mleku u Evroligi

Mondo 14.03.2025
Nikola Kalinić posle poraza od Armanija govorio o tri uzastopna neuspeha crveno-belih u najjačem takmičenju, u odlučućoj fazi sezone. Nikola Kalinić imao je šansu da u poslednjem napadu Crvene zvezde protiv Armanija promeni konačan rezultat (80:82), ali… »
VIDEO Momenat kada su svi u Areni zaćutali: Ovo može da odluči Zvezdinu sezonu

VIDEO Momenat kada su svi u Areni zaćutali: Ovo može da odluči Zvezdinu sezonu

Nova 14.03.2025
Kada je Džoel Bolomboj, centar Crvene zvezde, pao sa bolnom grimasom na parket, svi u Beogradskoj areni su zaćutali u nadi da će se on odmah oporaviti, ali to nije bio slučaj. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice… »
VIDEO Kalinić burno o poslednjem napadu protiv Milana: „Svako ko igra košarku zna…“

VIDEO Kalinić burno o poslednjem napadu protiv Milana: „Svako ko igra košarku zna…“

Nova 14.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 29. kolu Evrolige na domaćem terenu od Olimpije iz Milana sa 82:80, a priliku da donese pobedu crveno-belima u poslednjem napadu imao je Nikola Kalinić. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji… »
Nikola Mirotić sa brojanicom u ruci davao izjavu, a onda je "uleteo" bivši košarkaš Partizana: "Brateeee..."

Nikola Mirotić sa brojanicom u ruci davao izjavu, a onda je "uleteo" bivši košarkaš Partizana: "Brateeee..."

Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Crvena zvezda je doživela bolan poraz od Armanija u Milanu rezultatom 82:80, uprkos borbenoj igri do samog kraja. Ključni igrač utakmice bio je Nikola Mirotić, koji je briljirao sa 19 poena. Nakon utakmice govorio je o tom duelu u 29. kolu… »

Vesti dana »