Повезане вести

"Дуговала ми је паре и задавио сам је": Убица из Смедерева саслушан у тужилаштву: Полицајцима испричао како је убио бившу

"Дуговала ми је паре и задавио сам је": Убица из Смедерева саслушан у тужилаштву: Полицајцима испричао како је убио бившу

Блиц 14.03.2025
- Убио сам је, задавио сам је, дуговала ми је новац - овим речима јуче је, наводно, признао кривично дело убиство Миодраг М. (66), а потом детаљно описао како је удавио своју бившу емотивну партнерку Драгицу В. (53) пре два дана… »
"Убио сам је! Задавио сам је рукама, дуговала ми је" Миодраг сатима описивао љубавни бродолом са Драгицом! Након свађе јој…

"Убио сам је! Задавио сам је рукама, дуговала ми је" Миодраг сатима описивао љубавни бродолом са Драгицом! Након свађе јој…

Курир 14.03.2025
Убио сам је! Задавио сам је, дуговала ми је новац - овим речима данас је, наводно, признао кривично дело убиство Миодраг М. (66), а потом детаљно описао како је удавио своју бившу емотивну партнерку Драгицу В. (53) пре два дана… »
Миодраг до детаља описао како је убио Драгану, дао и мотив злочина: Све што знамо о убиству у Осипаоници

Миодраг до детаља описао како је убио Драгану, дао и мотив злочина: Све што знамо о убиству у Осипаоници

Телеграф 14.03.2025
Препоручујемо. Мирно село Осипаоница код Смедерева, у среду око 11 нсати, потресао је злочин који је шокирао целу Србију. Драгана В. (56) пронађена је мртва у дворишту породичне куће, а за убиство је осумњичен њен бивши партнер… »
"Задавио сам је, дуговала ми је новац": Осумњичени за убиство бивше партнерке код Смедерева признао злочин

"Задавио сам је, дуговала ми је новац": Осумњичени за убиство бивше партнерке код Смедерева признао злочин

Мондо 14.03.2025
Осумњичени за убиство бивше партнерке код Смедерева признао злочин. "Убио сам је! Задавио сам је, дуговала ми је новац", овим речима је, наводно, признао кривично дело убиство Миодраг М. (66), а потом детаљно описао како је… »
Осам година били у вези, често се свађали: Нови детаљи злочина код Смедерева: Миодраг задавио Драгицу, она се бранила…

Осам година били у вези, често се свађали: Нови детаљи злочина код Смедерева: Миодраг задавио Драгицу, она се бранила…

Блиц 14.03.2025
Миодраг М. (69) из Осипаонице код Смедерева, ухапшен је у среду због сумње да је голим рукама удавио бившу емотивну партнерку Драгицу В. (59) у дворишту породичне куће у том месту. Како је "Блиц" већ писао, злочин се догодио… »

Вести дана »