Povezane vesti

Poznati menadžer šokirao izjavom: „Zdravko Čolić nikad nije zaradio nijedan jedini dinar“

Poznati menadžer šokirao izjavom: „Zdravko Čolić nikad nije zaradio nijedan jedini dinar“

Nova 14.03.2025
Poznati menadžer Dragan Kiki Zurovac svojevremeno se prisetio saradnje sa regionalnom zvezdom. Međutim, on nije imao lepo iskustvo, te je iznenadio odgovorom o Čolinoj zaradi. „Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan… »
"To je sve propalo" Menadžer ispričao detalje o Zdravku Čoliću koje niko nije znao: Keš mu je dat, a on nije imao para! Pevač…

"To je sve propalo" Menadžer ispričao detalje o Zdravku Čoliću koje niko nije znao: Keš mu je dat, a on nije imao para! Pevač…

Kurir 14.03.2025
Nekadašnji menadžer "Zabranjenog pušenja" Dragan Kiki Zurovac pričao je jednom o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da mu je posle rada sa njim ostao gorak ukus u ustima. - Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan… »
"To je sve propalo": Menadžer izneo u javnost detalje o Zdravku Čoliću: "Keš mu je dat, on nije imao para", pevač o ovome…

"To je sve propalo": Menadžer izneo u javnost detalje o Zdravku Čoliću: "Keš mu je dat, on nije imao para", pevač o ovome…

Blic 14.03.2025
Nekadašnji menadžer "Zabranjenog pušenja", Dragan Kiki Zurovac, pričao je jednom o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da mu je posle rada sa njim ostao gorak ukus u ustima. - Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan… »

Vesti dana »