Povezane vesti
Hamilton: Prve godine sam tražio crvenu garažu, a sada…
Sport klub 14.03.2025
Počela je nova sezona Formule jedan, a na Velikoj nagradi Australije najbrži na prva dva treninga bili su Lando Noris i Šarl Lekler. Uoči starta sezone, vozači su razgovarali sa novinarima, a donosimo vam najznačajnije momente. Maks Ferstapen: Možda… »
Noris i Lekler najbrži na treningu, težak udes Bermana (VIDEO)
Sport klub 14.03.2025
Meklarenov Lando Noris i Ferarijev Šarl Lekler bili su najbrži na prvim treninzima nove sezone Formule 1, dok je debitant Oliver Berman doživeo težak sudar. Na premijernom treningu u Australiji Noris je na stazi odvozao 21 krug i ostvario vreme 1:17.252… »
Noris i Lekler najbrži u Australiji
Sportski žurnal 14.03.2025
Trka za Veliku nagradu Australije vozi se u nedelju od pet časova. Vozač Meklarena Lando Noris i Šarl Lekler iz Ferarija bili su najbrži na današnjim treninzima u Melburnu, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije. Noris je bio najbrži na prvom… »
Najbrži Noris, pa Lekler - počelo "zagrevanje" za Melburn VIDEO
B92 14.03.2025
Vozač Meklarena Lando Noris i Šarl Lekler iz Ferarija bili su najbrži na treninzima u Melburnu, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije. Noris je bio najbrži na prvom treningu rezultatom 1:17,252 minuta. Drugo mesto zauzeo je vozač Vilijamsa… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 34 minutajoš 22 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 19 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 24 minutajoš 12 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 34 minutajoš 9 povezanih