Povezane vesti
Pokreće se nacionalni projekat praćenja ambrozije u Srbiji
Euronews 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
Stop ambroziji Nova aplikacija omogućava građanima da učestvuju u praćenju alergena širom Srbije
Dnevnik 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata „Alergija i ja” i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
Pokreće se projekat praćenja ambrozije u Srbiji: Aplikacija aktivna od aprila
Radio 021 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje. Projekat je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
RTV 14.03.2025
BEOGRAD - Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će… »
Vesti dana »
U opštini Kula do 12 sati glasalo 34,20 birača, u Kladovu 30 odsto, u Sevojnu 37,7 odsto
RTV pre 14 minutajoš 127 povezanih
RHMZ: Reka Sava kod Šapca prelazi granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 3 satajoš 24 povezane
(VIDEO) Dobre vesti: Javio se Berman posle stravičnog udesa
Sport klub pre 44 minutajoš 26 povezanih
Dan će danas trajati 23 časa: Sat smo ove godine pomerili malo ranije nego prošle, evo zbog čega
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih
Muškarac sa pištoljem snimljen kako izlazi iz automobila i prilazi batinašima koji su napali građane u Bajinoj Bašti VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 9 povezanih