Povezane vesti
Pokreće se nacionalni projekat praćenja ambrozije u Srbiji
Euronews 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
Pokreće se projekat praćenja ambrozije u Srbiji: Aplikacija aktivna od aprila
Radio 021 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje. Projekat je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Stop ambroziji Nova aplikacija omogućava građanima da učestvuju u praćenju alergena širom Srbije
Dnevnik 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata „Alergija i ja” i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
RTV 14.03.2025
BEOGRAD - Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će… »
Vesti dana »
Vlasnici benzinskih pumpi u Srbiji: Snabdevanje gorivom normalizovaće se iz rezervi
Radio sto plus pre 54 minutajoš 38 povezanih
Dačić predsedavao sednicom Tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima
RTV pre 44 minutajoš 16 povezanih
EU usvojila 21. paket sankcija Rusiji: Najobimniji je do sada, Kalas: "Pogađamo Putina tamo gde ga najviše boli"
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Kalas: Pretnje jemenskih Hutija pomorskom blokadom direktna pretnja stabilnosti regiona
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih