Povezane vesti
Pokreće se nacionalni projekat praćenja ambrozije u Srbiji
Euronews 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
Pokreće se projekat praćenja ambrozije u Srbiji: Aplikacija aktivna od aprila
Radio 021 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje. Projekat je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Stop ambroziji Nova aplikacija omogućava građanima da učestvuju u praćenju alergena širom Srbije
Dnevnik 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata „Alergija i ja” i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz aplikaciju… »
RTV 14.03.2025
BEOGRAD - Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 33 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih