Povezane vesti
Pokreće se nacionalni projekat praćenja ambrozije u Srbiji
Euronews pre 9 sati
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Stop ambroziji Nova aplikacija omogućava građanima da učestvuju u praćenju alergena širom Srbije
Dnevnik pre 11 sati
Nacionalno udruženje pacijenata „Alergija i ja” i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Pokreće se projekat praćenja ambrozije u Srbiji: Aplikacija aktivna od aprila
Radio 021 pre 11 sati
Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje. Projekat je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će… »
Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele da uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 61 povezana

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 2 minutajoš 51 povezana