Повезане вести

Покреће се национални пројекат праћења амброзије у Србији

Еуроневс 14.03.2025
Национално удружење пацијената "Алергија и ја" и Институт за вирусологију, вакцине и серуме Торлак покрећу национални пројекат праћења амброзије на територији наше земље, који је подржан од стране Центра за промоцију науке… »
Покреће се пројекат праћења амброзије у Србији: Апликација активна од априла

Покреће се пројекат праћења амброзије у Србији: Апликација активна од априла

Радио 021 14.03.2025
Национално удружење пацијената Алергија и ја и Институт за вирусологију, вакцине и серуме Торлак покрећу национални пројекат праћења амброзије на територији наше земље. Пројекат је подржан од стране Центра за промоцију науке… »
Стоп амброзији Нова апликација омогућава грађанима да учествују у праћењу алергена широм Србије

Стоп амброзији Нова апликација омогућава грађанима да учествују у праћењу алергена широм Србије

Дневник 14.03.2025
Национално удружење пацијената „Алергија и ја” и Институт за вирусологију, вакцине и серуме Торлак покрећу национални пројекат праћења амброзије на територији наше земље, који је подржан од стране Центра за промоцију науке… »

РТВ 14.03.2025
БЕОГРАД - Национално удружење пацијената Алергија и ја и Институт за вирусологију, вакцине и серуме Торлак покрећу национални пројекат праћења амброзије на територији наше земље, који је подржан од стране Центра за промоцију… »

Телеграф 14.03.2025
Препоручујемо. Национално удружење пацијената "Алергија и ја" и Институт за вирусологију, вакцине и серуме Торлак покрећу национални пројекат праћења амброзије на територији наше земље, који је подржан од стране Центра за… »

Вести дана »