Povezane vesti
Pokreće se nacionalni projekat praćenja ambrozije u Srbiji
Euronews 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Pokreće se projekat praćenja ambrozije u Srbiji: Aplikacija aktivna od aprila
Radio 021 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje. Projekat je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
Stop ambroziji Nova aplikacija omogućava građanima da učestvuju u praćenju alergena širom Srbije
Dnevnik 14.03.2025
Nacionalno udruženje pacijenata „Alergija i ja” i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će kroz… »
RTV 14.03.2025
BEOGRAD - Nacionalno udruženje pacijenata Alergija i ja i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke. Građani će… »
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" i Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak pokreću nacionalni projekat praćenja ambrozije na teritoriji naše zemlje, koji je podržan od strane Centra za promociju nauke… »
Vesti dana »

Protesti u Beogradu: Brnabić osudila blokadu mostova kao „besmisleno nasilje“
Serbian News Media pre 9 minutajoš 18 povezanih

"Predsednik Vučić nas je pozvao na sastanak" Pavlović poručio blokaderima: Uništili ste nam jednu godinu, nemojte da nam uništavate i ostatak života
Kurir pre 4 minutajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih