Povezane vesti
Rale progovorio o Aninim bivšim vezama nakon njene ispovesti: Otkrio šta mu smeta "Sve je tako kako..."
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije. Ipak da je konačno uplovila u mirnu luku kraj kompozitora Gorana Ratkovića potvrdila je nedavno u emisiji "Premijera vikend specijal" Rale poštuje njene prethodne… »
Rale se oglasio o Aninim aferama, pa šokirao: "Ja sam najpokvareniji od svih, tako sam je i osvojio"
Mondo 14.03.2025
Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije. Evo šta o tome ima da kaže njen partner Rale. Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije, ali se čini da je najzad uplovila u mirnu luku kraj kompozitora… »
Vesti dana »
Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 47 minutajoš 1 povezana
Najmanje 72 migranta poginula u pokušaju ulaska u Seutu: Raste broj žrtava nakon masovnog priliva iz Maroka, pronađeno još 5 tela
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 3. avgust: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 2 minutajoš 1 povezana