Povezane vesti
Rale progovorio o Aninim bivšim vezama nakon njene ispovesti: Otkrio šta mu smeta "Sve je tako kako..."
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije. Ipak da je konačno uplovila u mirnu luku kraj kompozitora Gorana Ratkovića potvrdila je nedavno u emisiji "Premijera vikend specijal" Rale poštuje njene prethodne… »
Rale se oglasio o Aninim aferama, pa šokirao: "Ja sam najpokvareniji od svih, tako sam je i osvojio"
Mondo 14.03.2025
Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije. Evo šta o tome ima da kaže njen partner Rale. Pevačica Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život i to ne krije, ali se čini da je najzad uplovila u mirnu luku kraj kompozitora… »
Vesti dana »
Prve reakcije opozicije na iznenadno zakazivanje sednice Skupštine i predlog o razrešenju Vlade
Danas pre 52 minutajoš 30 povezanih
Ubica iz Turske ostavljao jezive poruke na društvenim mrežama! Najavljivao masakr zastrašujućim rečima: "Spremite se za..." (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 37 povezanih
Američka blokada iranskih luka je 'kockanje': Može li da funkcioniše
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih
Narandžasti meteoalarm na snazi za ovaj kraj: Udari će dostići olujnu jačinu
Nova pre 4 satijoš 33 povezane
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
Serbian News Media pre 52 minutajoš 21 povezana