Povezane vesti

Dodikovom kritičaru zapaljen automobil: “Stavili su mi metu na čelo, nazivaju ustašom i izdajnikom!”

Dodikovom kritičaru zapaljen automobil: “Stavili su mi metu na čelo, nazivaju ustašom i izdajnikom!”

Nova 14.03.2025
Poslaniku u parlamentu RS-a Nebojši Vukanoviću, koji se smatra najoštrijim kritičarem režima Milorada Dodika, u noći između četvrtka i petka zapaljen je automobil ispred porodične kuće u Trebinju, što on smatra osvetom zbog svog političkog delovanja… »
Vukanoviću zapaljen automobil: ‘Neka ne misle da nećemo uzvratiti udarac’

Vukanoviću zapaljen automobil: ‘Neka ne misle da nećemo uzvratiti udarac’

Al Jazeera 14.03.2025
U Trebinju je zapaljen automobil opozicijskog zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojše Vukanovića. Automobil se nalazio ispred porodične kuće u kojoj su bile njegova majka i supruga. Vukanović je rekao da odgovornim smatra predsjednika… »
Vukanović podneo krivične prijave protiv Stevandića i Viškovića

Vukanović podneo krivične prijave protiv Stevandića i Viškovića

Danas 14.03.2025
Poslanik Liste za pravdu i red u parlamentu Republike Srpske Nebojša Vukanović izjavio je danas u Banjaluci da je podneo krivične prijave protiv predsednika Narodne skupštine RS Nenada Stevandića i entitetskog premijera Radovana Viškovića zbog pretnji… »
(Video, foto) "ovo je čist fašizam": Vukanović ispred nsrs nakon što mu je zapaljen automobil u Trebinju

(Video, foto) "ovo je čist fašizam": Vukanović ispred nsrs nakon što mu je zapaljen automobil u Trebinju

Blic 14.03.2025
Žao mi je majke i supruge koje su se potresle i završile u bolnici, izjavio je danas Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Lista za pravdu i red. Vukanoviću je noćas zapaljen automobil ispred porodične kuće u Trebinju, a on… »
„Moramo pobiti sve ovo. Pobiću ih sve, majke mi“: Skandalozna izjava predsednika skupštine RS, posle koje je političaru…

„Moramo pobiti sve ovo. Pobiću ih sve, majke mi“: Skandalozna izjava predsednika skupštine RS, posle koje je političaru…

Nova 14.03.2025
Skandalozna i strašna izjava mogla se čuti od predsednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića tokom jučerašnjeg zasedanja na 20. posebnoj sednici. Na ovo je prvi ukazao poslanik Nebojša Vukanović, kojem je sinoć zapaljen automobil. Na… »
U Trebinju zapaljen automobil opozicionog poslanika Nebojše Vukanovića

U Trebinju zapaljen automobil opozicionog poslanika Nebojše Vukanovića

Novi magazin 14.03.2025
Poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) i predsedniku Liste za pravdu i red Nebojši Vukanoviću kasno sinoć zapaljen je automobil u Trebinju. Vukanović je na na Fejsbuku napisao da mu je automobil zapaljen samo par sati posle završetka… »

Vesti dana »