Povezane vesti

"Govorila sam: Ljubavi, nemoj da mi umreš" Mladić koji je izazvao jezivu saobraćajku kod Niša i dalje u bolnici! Andrej…

"Govorila sam: Ljubavi, nemoj da mi umreš" Mladić koji je izazvao jezivu saobraćajku kod Niša i dalje u bolnici! Andrej…

Kurir pre 2 dana
M.P. (17) iz aleksinačkog sela Mozgovo koji je 24. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija Andrej Nikodijević (25) i dalje se nalazi na lečenju u Beogradu. Više javno tužilaštvo u Nišu koje je nadležno za… »
„Govorila sam mu: ‘Ljubavi, nemoj da mi umreš’. Grlila sam ga i pipala sam mu puls“: Maloletnik koji je usmrtio…

„Govorila sam mu: ‘Ljubavi, nemoj da mi umreš’. Grlila sam ga i pipala sam mu puls“: Maloletnik koji je usmrtio…

Nova pre 2 dana
M. P. (17) iz aleksinačkog sela Mozgovo koji je 24. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija Andrej Nikodijević (25) i dalje se nalazi na lečenju u Beogradu. Više javno tužilaštvo u Nišu koje je nadležno za… »
Maloletnik koji je usmrtio Andreja i dalje u bolnici: Vozio bez dozvole, Tijana ostala bez verenika

Maloletnik koji je usmrtio Andreja i dalje u bolnici: Vozio bez dozvole, Tijana ostala bez verenika

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. M.P. (17) iz aleksinačkog sela Mozgovo koji je 24. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija Andrej Nikodijević (25) i dalje se nalazi na lečenju u Beogradu. Više javno tužilaštvo u Nišu koje je… »

Vesti dana »