Повезане вести

"Говорила сам: Љубави, немој да ми умреш" Младић који је изазвао језиву саобраћајку код Ниша и даље у болници! Андреј…

"Говорила сам: Љубави, немој да ми умреш" Младић који је изазвао језиву саобраћајку код Ниша и даље у болници! Андреј…

Курир 14.03.2025
М.П. (17) из алексиначког села Мозгово који је 24. јануара изазвао тешку саобраћајну несрећу у којој је смртно страдао Нишлија Андреј Никодијевић (25) и даље се налази на лечењу у Београду. Више јавно тужилаштво у Нишу које је… »
„Говорила сам му: ‘Љубави, немој да ми умреш’. Грлила сам га и пипала сам му пулс“: Малолетник који је усмртио Андреја (25) и…

„Говорила сам му: ‘Љубави, немој да ми умреш’. Грлила сам га и пипала сам му пулс“: Малолетник који је усмртио Андреја (25) и…

Нова 14.03.2025
М. П. (17) из алексиначког села Мозгово који је 24. јануара изазвао тешку саобраћајну несрећу у којој је смртно страдао Нишлија Андреј Никодијевић (25) и даље се налази на лечењу у Београду. Више јавно тужилаштво у Нишу које је… »
Малолетник који је усмртио Андреја и даље у болници: Возио без дозволе, Тијана остала без вереника

Малолетник који је усмртио Андреја и даље у болници: Возио без дозволе, Тијана остала без вереника

Телеграф 14.03.2025
Препоручујемо. М.П. (17) из алексиначког села Мозгово који је 24. јануара изазвао тешку саобраћајну несрећу у којој је смртно страдао Нишлија Андреј Никодијевић (25) и даље се налази на лечењу у Београду. Више јавно тужилаштво… »

Вести дана »