Povezane vesti

Lukašenko: Minsk će uvek biti na strani Rusije; Pokušao sam da spasim Jugoslaviju 1999.

Lukašenko: Minsk će uvek biti na strani Rusije; Pokušao sam da spasim Jugoslaviju 1999.

Pravda pre 1 dan
"Za vreme bombordovanja leteo sam tamo, kako bih ih barem nekako podržao, prodemonstrirao (tu podršku). Naši piloti, među kojima je bilo nekoliko Rusa, su bili spremni da tamo dolete uprkos činjenici da nam ni Mađarska ni Ukrajina nisu otvorile… »
Lukašenko: Ako Belorusija bude morala da bira, staće na stranu Rusije

Lukašenko: Ako Belorusija bude morala da bira, staće na stranu Rusije

RTV pre 1 dan
MOSKVA - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da će, ako ta zemlja bude morala da bira, Minsk uvek biti na strani Rusije, i da je nikada neće ostaviti samu. "Ako moramo da biramo, uvek ćemo biti na strani naše Rusije. Ne može… »
Lukašenko: Ako Belorusija bude morala da bira, Minsk će uvek biti na strani Rusije

Lukašenko: Ako Belorusija bude morala da bira, Minsk će uvek biti na strani Rusije

Vesti online pre 1 dan
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko obraća se prvi put u Savetu federacije Rusije. Ako Belorusija bude morala da bira, uvek će biti na strani Rusije, poručio je on. – Belorusija želi dobre odnose sa Evropom i SAD, ali odnosi sa Rusijom… »

Vesti dana »