Povezane vesti

"Razočarao me je, zna šta ga sutra čeka": Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam Branka da još jednom…

"Razočarao me je, zna šta ga sutra čeka": Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam Branka da još jednom…

Blic 14.03.2025
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović osvrnula se na gostovanje Branka Ružića i rekla da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. - Javno pozivam Branka da još jednom razmisli o izjavi koju je dao i da sam sebi odgovori da li zaista veruje da… »
Slavica Đukić Dejanović: "Ružić me je razočarao, zna šta ga sutra čeka"

Slavica Đukić Dejanović: "Ružić me je razočarao, zna šta ga sutra čeka"

Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović u svom gostovanju na K1 televiziji osvrnula se na gostovanje Branka Ružića na televiziji N1, naglasivši da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. Podsetimo, potpredsednik Glavnog odbora… »
"Razočarao me je! Zna kakva je sutra odgovornost na državi" Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam…

"Razočarao me je! Zna kakva je sutra odgovornost na državi" Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam…

Kurir 14.03.2025
Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović osvrnula se na gostovanje Branka Ružića i rekla da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. - Javno pozivam Branka da još jednom razmisli o izjavi koju je dao i da sam sebi odgovori da li zaista veruje da… »

Vesti dana »