Povezane vesti
"Razočarao me je, zna šta ga sutra čeka": Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam Branka da još jednom…
Blic 14.03.2025
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović osvrnula se na gostovanje Branka Ružića i rekla da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. - Javno pozivam Branka da još jednom razmisli o izjavi koju je dao i da sam sebi odgovori da li zaista veruje da… »
Slavica Đukić Dejanović: "Ružić me je razočarao, zna šta ga sutra čeka"
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović u svom gostovanju na K1 televiziji osvrnula se na gostovanje Branka Ružića na televiziji N1, naglasivši da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. Podsetimo, potpredsednik Glavnog odbora… »
"Razočarao me je! Zna kakva je sutra odgovornost na državi" Đukić Dejanović o Ružićevoj izjavi o protestu: Javno pozivam…
Kurir 14.03.2025
Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović osvrnula se na gostovanje Branka Ružića i rekla da ju je njegova izjava iznenadila i razočarala. - Javno pozivam Branka da još jednom razmisli o izjavi koju je dao i da sam sebi odgovori da li zaista veruje da… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 29 minutajoš 20 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 4. do 10. avgusta)
Pressek pre 54 minutajoš 34 povezane

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 49 minutajoš 19 povezanih

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih