Povezane vesti
"Moje najveće razočaranje je Zdravko Čolić": Menadžer otkrio detalje, nije zaradio ni dinara do 1999. godine
Mondo 14.03.2025
Menadžer ispričao detalje o Zdravku Čoliću koje niko nije znao. Nekadašnji menadžer Zabranjenog pušenja Dragan Kiki Zurovac pričao je jednom o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da mu je posle rada sa njim ostao gorak ukus u ustima. "Moje najveće… »
"Sve je propalo": Menadžer izneo detalje o Zdravku Čoliću u javnost: "On nije imao para, keš mu je dat"
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nekadašnji menadžer "Zabranjenog pušenja", Dragan Kiki Zurovac, pričao je jednom o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da mu je posle rada sa njim ostao gorak ukus u ustima. - Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 28 minutajoš 4 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana