Povezane vesti

Odbornici opozicije ne prisustvuju sednici Skupštine grada Pirota

Odbornici opozicije ne prisustvuju sednici Skupštine grada Pirota

Plus online 14.03.2025
Sednici Skupštine grada Pirota, koja je počela u 10 časova, ne prisustvuju odbornici OG "Pirot protiv nasilja", koji su se okupili ispred ulaza u zgradu Gradske uprave. Dr Žarko Todorović, zamenik šefa Odborničke grupe, u obraćanju medijima tom prilikom… »
Vladan Vasić: Odbornicima je mesto u odborničkim klupama, mislim da ljudi od svega najviše žele da žive mirno

Vladan Vasić: Odbornicima je mesto u odborničkim klupama, mislim da ljudi od svega najviše žele da žive mirno

Plus online 14.03.2025
Odbornici iz redova Odborničke grupe “Pirot protiv nasilja” danas nisu prisustvovali sednici Skupštine grada. Kako su rekli uspred zgrade lokalne samouprave, neposredno pre početka sednice, ne žele da daju legitimitet vlasti sve dok se ne ostvare… »
GRADONAČELNIK VASIĆ O BOJKOTU OPOZICIJE: “Odbornicima je mesto u skupštinskim klupama”

GRADONAČELNIK VASIĆ O BOJKOTU OPOZICIJE: “Odbornicima je mesto u skupštinskim klupama”

Pirotske vesti 14.03.2025
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić reagovao je na današnju aktivnost opozicionih odbornika koji su odlučili da ne prisustvuju zasedanju lokalnog parlamenta. “To je legalan vid političke borbe, ali mislim da je pogrešan. Predstavnicima naroda i… »
BEZ ODZIVA NA POZIV OPOZICIJE: Najavljenom skupu pre sednice Skupštine grada prisustvovali samo pojedini odbornici

BEZ ODZIVA NA POZIV OPOZICIJE: Najavljenom skupu pre sednice Skupštine grada prisustvovali samo pojedini odbornici

Pirotske vesti 14.03.2025
Opoziciona odbornička grupa “Pirot protiv nasilja” pokrenula je juče aktivnu kampanju na društvenim mrežama, pozivajući svoje pristalice da se okupe pola sata pre početka sednice Skupštine grada Pirota. Međutim, pozivi nisu naišli na odziv građana. Na… »

Vesti dana »