Povezane vesti
"Ovo smo 5 mojih anđela i ja. Pitaju me šta će mi tolika deca, evo šta im kažem": Milena živi u dve sobice sa porodicom, ali…
Blic 14.03.2025
"Zdravo dobri ljudi, ovo smo mojih pet anđela i ja". Ovi rečima započinje svoju životnu priču Milena Đeković koju život nikad nije mazio. Rođena sam u Krajini pred kobnu 1995. godinu bila je primorama da prebegne sa svojima. Pre toga ju je majka… »
"Pitaju me šta će mi tolika deca, ovo je moj odgovor": Đekovići žive u dve sobice i bez vode, imaju samo jednu želju
Mondo 14.03.2025
Sedmočlana porodica Đeković živi u dve prostorije u kući bez vode. "Zdravo dobri ljudi, ovo smo mojih pet anđela i ja". Ovi rečima započinje svoju životnu priču Milena Đeković koju život nikad nije mazio. Rođena sam u Krajini pred kobnu 1995. godinu bila… »
Vesti dana »
Vlada donela odluku da produži zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. aprila
Insajder pre 53 minutajoš 122 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Panika u Beloj kući: Neidentifikovani dronovi primećeni iznad baze u kojoj žive Rubio i Hegset
Vesti online pre 44 minutajoš 16 povezanih
Plate do 2.500 evra: Za sezonu na Jadranu potrebno 90.000 radnika, ove pozicije su najtraženije
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih