Повезане вести

Обраћање Вучевића пред 15. март: Посебно сам забринут због припрема сценарија за грађански рат и тероризам

Обраћање Вучевића пред 15. март: Посебно сам забринут због припрема сценарија за грађански рат и тероризам

Телеграф 14.03.2025
Препоручујемо. Премијер Милош Вучевић обратио се јавности: - Разлог моје конференције је да као председник Владе још једном апелујем на организаторе сутрашњег скупа у Београду, да по сваку цену се избегне сценарио сукоба, напада… »
Вучевић: Војска Србије се никада неће придружити пучистима и револуционарима

Вучевић: Војска Србије се никада неће придружити пучистима и револуционарима

НИН 14.03.2025
Премијер Србије Милош Вучевић апеловао је данас још једном на организаторе сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба и навео да је посебно забринут због онога што смо могли да видимо синоћ у медијима што је… »
Вучевић: Апелујем још једном да не дође до сукоба, забринут сам због припрема

Вучевић: Апелујем још једном да не дође до сукоба, забринут сам због припрема

РТВ 14.03.2025
БЕОГРАД - Премијер Србије Милош Вучевић апеловао је данас још једном на организаторе сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба и навео да је посебно забринут због онога што смо могли да видимо синоћ у медијима… »
По сваку цену избећи сукобе и рушење имовине Важан апел премијера Вучевића: Неки су делили грађане и правили оправдање за…

По сваку цену избећи сукобе и рушење имовине Важан апел премијера Вучевића: Неки су делили грађане и правили оправдање за…

Дневник 14.03.2025
Премијер Србије Милош Вучевић истакао је на данашњој конференцији да апелује на учеснике скупа у Београду, на организаторе, на оне који су суштински заказали скуп који нису пријавили у складу са законом, да се по сваку цену… »
Вучевић: Апелујем још једном да не дође до сукоба

Вучевић: Апелујем још једном да не дође до сукоба

Инсајдер 14.03.2025
Премијер Србије Милош Вучевић апеловао је данас још једном на организаторе сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба и навео да је посебно забринут због онога што смо могли да видимо синоћ у медијима што је… »
"Још једном апелујем на све учеснике сутрашњег скупа да се избегне напад на институције": Вучевић о протесту у Београду: "То…

"Још једном апелујем на све учеснике сутрашњег скупа да се избегне напад на институције": Вучевић о протесту у Београду: "То…

Блиц 14.03.2025
Премијер Србије Милош Вучевић апеловао је на учеснике сутрашњег протеста у Београду да се уздрже од насиља и инцидената, изражавајући забринутост због атмосфере која се ствара око скупа. На ванредној конференцији за медије… »
Вучевић: Апелујем да не дође до сукоба, забринут сам због припрема

Вучевић: Апелујем да не дође до сукоба, забринут сам због припрема

РТС 14.03.2025
Премијер у оставци Милош Вучевић апеловао је још једном на организаторе сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба и навео да је посебно забринут због онога што смо могли да видимо синоћ у медијима, а што је… »
"Молим студенте из Пионирског парка да послушају председников савет": Милош Вучевић о сутрашњем протесту

"Молим студенте из Пионирског парка да послушају председников савет": Милош Вучевић о сутрашњем протесту

Мондо 14.03.2025
Порука председника Владе пред сутрашњи протест. Милош Вучевић обраћа се јавности пред сутрашњи протест. Он је истакао да по сваку цену мора да се избегне сценарио рушења. "Моја жеља као председника владе је да апелујем на све… »
Вучевић се обратио јавности: Апелујем на све учеснике сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба

Вучевић се обратио јавности: Апелујем на све учеснике сутрашњег скупа да се по сваку цену избегне сценарио сукоба

Еуроневс 14.03.2025
Премијер у оставци Милош Вучевић се обратио јавности, а навео је да је разлог за то његова жеља да као председник Владе још једном апелује на све учеснике сутрашњег скупа у Београду, организаторе - формалне, неформалне, оне… »

Вести дана »