Povezane vesti
Obraćanje Vučevića pred 15. mart: Posebno sam zabrinut zbog priprema scenarija za građanski rat i terorizam
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević obratio se javnosti: - Razlog moje konferencije je da kao predsednik Vlade još jednom apelujem na organizatore sutrašnjeg skupa u Beogradu, da po svaku cenu se izbegne scenario sukoba, napada na druge ljude… »
Vučević: Vojska Srbije se nikada neće pridružiti pučistima i revolucionarima
NIN pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević apelovao je danas još jednom na organizatore sutrašnjeg skupa da se po svaku cenu izbegne scenario sukoba i naveo da je posebno zabrinut zbog onoga što smo mogli da vidimo sinoć u medijima što je ocenio kao poziv i… »
Vučević: Apelujem još jednom da ne dođe do sukoba, zabrinut sam zbog priprema
RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević apelovao je danas još jednom na organizatore sutrašnjeg skupa da se po svaku cenu izbegne scenario sukoba i naveo da je posebno zabrinut zbog onoga što smo mogli da vidimo sinoć u medijima, a što je ocenio… »
Po svaku cenu izbeći sukobe i rušenje imovine Važan apel premijera Vučevića: Neki su delili građane i pravili opravdanje…
Dnevnik pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević istakao je na današnjoj konferenciji da apeluje na učesnike skupa u Beogradu, na organizatore, na one koji su suštinski zakazali skup koji nisu prijavili u skladu sa zakonom, da se po svaku cenu izbegne sceanario sukoba… »
Vučević: Apelujem još jednom da ne dođe do sukoba
Insajder pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević apelovao je danas još jednom na organizatore sutrašnjeg skupa da se po svaku cenu izbegne scenario sukoba i naveo da je posebno zabrinut zbog onoga što smo mogli da vidimo sinoć u medijima što je ocenio kao poziv i… »
"Još jednom apelujem na sve učesnike sutrašnjeg skupa da se izbegne napad na institucije": Vučević o protestu u Beogradu…
Blic pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević apelovao je na učesnike sutrašnjeg protesta u Beogradu da se uzdrže od nasilja i incidenata, izražavajući zabrinutost zbog atmosfere koja se stvara oko skupa. Na vanrednoj konferenciji za medije, Vučević je naveo da… »
Vučević: Apelujem da ne dođe do sukoba, zabrinut sam zbog priprema
RTS pre 3 dana
Premijer u ostavci Miloš Vučević apelovao je još jednom na organizatore sutrašnjeg skupa da se po svaku cenu izbegne scenario sukoba i naveo da je posebno zabrinut zbog onoga što smo mogli da vidimo sinoć u medijima, a što je ocenio kao poziv i… »
Vučević se obratio javnosti: Apelujem na sve učesnike sutrašnjeg skupa da se po svaku cenu izbegne scenario sukoba
Euronews pre 3 dana
Premijer u ostavci Miloš Vučević se obratio javnosti, a naveo je da je razlog za to njegova želja da kao predsednik Vlade još jednom apeluje na sve učesnike sutrašnjeg skupa u Beogradu, organizatore - formalne, neformalne, one koji su zakazali skup… »
"Molim studente iz Pionirskog parka da poslušaju predsednikov savet": Miloš Vučević o sutrašnjem protestu
Mondo pre 3 dana
Poruka predsednika Vlade pred sutrašnji protest. Miloš Vučević obraća se javnosti pred sutrašnji protest. On je istakao da po svaku cenu mora da se izbegne scenario rušenja. "Moja želja kao predsednika vlade je da apelujem na sve učesnike skupa u… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 40 minutajoš 46 povezanih

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 30 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 46 minutajoš 9 povezanih