Povezane vesti

Karlik je fokus cele Evrope: Čeh jasan pred meč sa Partizanom!

Karlik je fokus cele Evrope: Čeh jasan pred meč sa Partizanom!

Hot sport pre 3 dana
Jasan je Ćeh! Košarkaši Partizana u petak od 20:45 gostuju Barseloni u utakmici 29. kola Evrolige, koja bi mogla biti presudna za dalji tok sezone crno-belih. Uoči tog duela, Satoranski je govorio na nekoliko različitih tema za Meridian Sport. „Ima… »
Nilikina pred Barselonu: „Dobro smo se pripremili – Fokusiran sam!“

Nilikina pred Barselonu: „Dobro smo se pripremili – Fokusiran sam!“

Hot sport pre 3 dana
Veruje u sebe i svoje saigrače! Košarkaši Partizana u petak od 20:45 gostuju Barseloni u utakmici 29. kola Evrolige, koja bi mogla biti presudna za dalji tok sezone crno-belih. Svoja očekivanja izneo je nedavno oporavljeni francuski bek, Frenk… »
Nilikina pred Barselonu: "Imaju povrede, ali i dobre igrače"

Nilikina pred Barselonu: "Imaju povrede, ali i dobre igrače"

B92 pre 3 dana
Posle više od dva meseca Frenk Nilikina se na opšte oduševljenje svih navijača Partizana vratio na teren. Utakmicu protiv FMP u sklopu ABA lige je iskoristio da se vratio u takmičarski ritam, a sve pristalice crno-belih očekuju da će na utakmici… »
"Očigledno da imaju povrede, dobro smo se pripremili!" Nilikina pred gostovanje Partizana ekipi Barselone

"Očigledno da imaju povrede, dobro smo se pripremili!" Nilikina pred gostovanje Partizana ekipi Barselone

Večernje novosti pre 3 dana
Košarkaši Partizana u petak od 20.45 časova gostuje ekipi Barselone, a oporavljeni Frenk Nilikina izneo je očekivanja pred ovaj meč. FOTO: M. Vukadinović - Biće teška utakmica, to je evroligaška utakmica. Očigledno da imaju povrede, to je… »
Nilikina o ostanku: Zabranjujem sebi da mislim o tome šta sledi

Nilikina o ostanku: Zabranjujem sebi da mislim o tome šta sledi

Sport klub pre 4 dana
Frenk Nilikina se konačno vratio. Dva meseca je bio van parketa u svom drugom izostanku ove sezone zbog povrede. Francuski reprezentativac je igrao protiv FMP u ABA ligi minulog vikenda, a sada je u Barseloni gde će u petak biti važan adut crno belih… »

Vesti dana »