Povezane vesti
"Postao sam konačno državni neprijatelj": Lepog Brku posetili policajci
Moj Novi Sad 14.03.2025
Gastronom i voditelj, Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka, saopšio je juče da su na posedu imali "posetu" osam pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova sa nalogom za pretres. Kako navodi, oni su tražili narkotike. Ističe da su policajci bili jako… »
Policija pretresla imanje poznatog kuvara: Lepi Brka poručio – vidimo se u subotu
City magazine 14.03.2025
Poznati gastronom i voditelj Nenad Gladić, poznat kao Lepi Brka, objavio je da su policajci koji su pretraživali njegovo imanje u potrazi za narkoticima bili „pristojni i uljudni“, prenosi Vreme. Kako se navodi, osam policajaca je u četvrtak ujutru došlo… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 57 minutajoš 4 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 3 satajoš 4 povezane