Povezane vesti
Ana Nikolić priznala javno šta nosi kada posećuje očev grob: Mnogi ovo ne mogu ni da zamisle, vozač se krstio
Mondo 14.03.2025
Ana se dotakla oca i otkrila da li posećuje njegovu večnu kuću. Pop pevačica Ana Nikolić priznala je da ima posebne rituale kada posećuje grob svog pokojnog oca. Pevačica je nedavno šokirala priznanjem da na grob svog pokojnog oca ide sa zvučnikom i… »
"Na groblje idem u štiklama i sa zvučnikom": Ana Nikolić šokirala priznanjem i otkrila šta je poslednje rekla ocu: "Dok je bio…
Blic 14.03.2025
Pevačica Ana Nikolić šokirala je izjavom da na očev grob ide sa zvučnikom i štiklama. Ana Nikolić oca je rano izgubila, a sada je otkrila šta bi volela da kaže ocu da je on i dalje živ. - Možda bih mu rekla da zna da ga volim. To sam mu i šaptala dok je… »
“Na groblje nosim zvučnik i štikle” Ana Nikolić šokirala izjavom, ovako ide na grob pokojnog oca
Kurir 14.03.2025
Ana Nikolić je priznala da ima posebne rituale kada posećuje grob svog pokojnog oca. Pevačica je nedavno šokirala priznanjem da na grob svog pokojnog oca ide sa zvučnikom i štiklama. - Možda bi mu rekla da zna da ga volim. To sam mu i šaptala dok je bio… »
Vesti dana »

„Gužva je u gradu? Biće još gužve“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Glas Zaječara pre 9 satijoš 12 povezanih

Perišić: Borićemo se pravnim putevima da preinačimo odluku OIK; Pantović: Kosjerić doneo model kako se obara mašinerija
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih

U više gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Insajder pre 5 satijoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Putin: Rat Izraela i Irana mora da stane! Tramp: Tvoj rat mora da stane!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih