Povezane vesti

Mira ima čudan način za nošenje s pritiskom: "Pokušavala sam da mislim na Federera"

Mira ima čudan način za nošenje s pritiskom: "Pokušavala sam da mislim na Federera"

B92 14.03.2025
Ruska teniserka Mira Andrejeva je na zanimljiv način prebrodila pritisak igranja u četvrtfinalu turnira iz serije 1.000. Andrejeva je u četvrtfinalu Indijan Velsa savladala Elinu Svitolinu sa 7:5, 6:3 i plasirala se u polufinale, gde je očekuje okršaj sa… »
Ukrajinka odbila da pruži ruku Ruskinji: Mira je počistila sa terena, a onda se obrukala

Ukrajinka odbila da pruži ruku Ruskinji: Mira je počistila sa terena, a onda se obrukala

Mondo 14.03.2025
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina odbila je da pruži ruku Ruskinji Miri Andrejevoj posle poraza. Mira Andrejeva (17) pokazuje zašto je pred njom svetla budućnost. Prošla je u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, pobedila je Elinu Svitolinu (7:5, 6:3)… »
"Borila sam se sa pritiskom": Ruskinja otkrila šta je razmišljala tokom meča, a onda pomenula i Rodžera Federera

"Borila sam se sa pritiskom": Ruskinja otkrila šta je razmišljala tokom meča, a onda pomenula i Rodžera Federera

Večernje novosti 14.03.2025
Mlada ruska teniserka Mira Andrejeva obezbedila je polufinale Indijan Velsa tako što je savladala Elinu Svitolinu u dva seta. FOTO: Tanjug/AP Otkrila o čemu je tokom meča sa Ukrajinkom razmišljala i šta joj je davalo snagu da pobedi. - Mislim da svi… »

Vesti dana »