Повезане вести
Мира има чудан начин за ношење с притиском: "Покушавала сам да мислим на Федерера"
Б92 14.03.2025
Руска тенисерка Мира Андрејева је на занимљив начин пребродила притисак играња у четвртфиналу турнира из серије 1.000. Андрејева је у четвртфиналу Индијан Велса савладала Елину Свитолину са 7:5, 6:3 и пласирала се у полуфинале… »
Украјинка одбила да пружи руку Рускињи: Мира је почистила са терена, а онда се обрукала
Мондо 14.03.2025
Украјинска тенисерка Елина Свитолина одбила је да пружи руку Рускињи Мири Андрејевој после пораза. Мира Андрејева (17) показује зашто је пред њом светла будућност. Прошла је у полуфинале Мастерса у Индијан Велсу, победила је… »
"Борила сам се са притиском": Рускиња открила шта је размишљала током меча, а онда поменула и Роџера Федерера
Вечерње новости 14.03.2025
Млада руска тенисерка Мира Андрејева обезбедила је полуфинале Индијан Велса тако што је савладала Елину Свитолину у два сета. ФОТО: Тањуг/АП Открила о чему је током меча са Украјинком размишљала и шта јој је давало снагу да… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 1 сатјош 4 повезане
ЦИК није верификовала Српску листу за изборе 28. децембра: огласио се ОЕБС
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Бизнис форум у Скопљу окупиће сутра 200 македонских и српских привредника
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Драма на 2.200 метара висине: Спасиоци евакуисали војнике са планине у БиХ, стигао им хитан позив
Блиц пре 40 минутајош 1 повезана
Земљотрес у Северној Македонији: Потрес од 2,5 степени по Рихтеру, осетио се и у Србији
Курир пре 1 сатјош 1 повезана