Povezane vesti
Napravio sam najveću grešku otkako sam predsednik: Vučić o pomilovanju 12 lica
Kurir 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u današnjem obraćanju iz Predsedništva, rekao da je napravio grešku ispunjavajući treći zahtev studenata, jer je verovao da je važno da se ispune zahtevi kako bi došlo do kraja blokada. "Nisam doneo odluku… »
Vučiću je žao što je pomilovao studente
Nova 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je doneo odluku o pomilovanju 12 lica i napravio najveću grešku od kada je predsednik. On je rekao da je tu odluku doneo nedavno ispunjavajući treći zahtev studenata. „Uradio sam nešto zbog… »
Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude
Blic 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno napravio veliku grešku ispunjavajući treći zahtev studenata u blokadi, kada je pomilovao neka lica i naveo da je to uradio jer je smatrao da je strašno važno da se izađe iz situacije u… »
Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude, sami su se hvalili svojim zločinima
Euronews 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno napravio veliku grešku ispunjavajući treći zahtev studenata u blokadi, kada je pomilovao neka lica i naveo da je to uradio jer je smatrao da je strašno važno da se izađe iz situacije u… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Kalas: EU priprema plan B ako Tramp napusti pregovore o Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

"Spremali su se za punoletstvo, tragedija": Detalji o nesreći u Topoli, cela porodica stradala u septičkoj jami
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih

Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu podneo ostavku
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 8 povezanih

Crni dim kulja u Topčideru: Zapalili se vagoni, vatrogasne ekipe hitno izašle na teren VIDEO
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih