Povezane vesti

Napravio sam najveću grešku otkako sam predsednik: Vučić o pomilovanju 12 lica

Napravio sam najveću grešku otkako sam predsednik: Vučić o pomilovanju 12 lica

Kurir 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u današnjem obraćanju iz Predsedništva, rekao da je napravio grešku ispunjavajući treći zahtev studenata, jer je verovao da je važno da se ispune zahtevi kako bi došlo do kraja blokada. "Nisam doneo odluku… »
Vučiću je žao što je pomilovao studente

Vučiću je žao što je pomilovao studente

Nova 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je doneo odluku o pomilovanju 12 lica i napravio najveću grešku od kada je predsednik. On je rekao da je tu odluku doneo nedavno ispunjavajući treći zahtev studenata. „Uradio sam nešto zbog… »
Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude

Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude

Blic 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno napravio veliku grešku ispunjavajući treći zahtev studenata u blokadi, kada je pomilovao neka lica i naveo da je to uradio jer je smatrao da je strašno važno da se izađe iz situacije u… »
Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude, sami su se hvalili svojim zločinima

Vučić: Pogrešio sam što sam pomilovao neke ljude, sami su se hvalili svojim zločinima

Euronews 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno napravio veliku grešku ispunjavajući treći zahtev studenata u blokadi, kada je pomilovao neka lica i naveo da je to uradio jer je smatrao da je strašno važno da se izađe iz situacije u… »

Vesti dana »