Повезане вести

Направио сам највећу грешку откако сам председник: Вучић о помиловању 12 лица

Направио сам највећу грешку откако сам председник: Вучић о помиловању 12 лица

Курир 14.03.2025
Председник Србије Александар Вучић је, у данашњем обраћању из Председништва, рекао да је направио грешку испуњавајући трећи захтев студената, јер је веровао да је важно да се испуне захтеви како би дошло до краја блокада… »
Вучићу је жао што је помиловао студенте

Вучићу је жао што је помиловао студенте

Нова 14.03.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је донео одлуку о помиловању 12 лица и направио највећу грешку од када је председник. Он је рекао да је ту одлуку донео недавно испуњавајући трећи захтев студената. „Урадио… »
Вучић: Погрешио сам што сам помиловао неке људе

Вучић: Погрешио сам што сам помиловао неке људе

Блиц 14.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је недавно направио велику грешку испуњавајући трећи захтев студената у блокади, када је помиловао нека лица и навео да је то урадио јер је сматрао да је страшно важно да се изађе… »
Вучић: Погрешио сам што сам помиловао неке људе, сами су се хвалили својим злочинима

Вучић: Погрешио сам што сам помиловао неке људе, сами су се хвалили својим злочинима

Еуроневс 14.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је недавно направио велику грешку испуњавајући трећи захтев студената у блокади, када је помиловао нека лица и навео да је то урадио јер је сматрао да је страшно важно да се изађе… »

Вести дана »