Povezane vesti
"Ovo je jeftino odelo, ranije sam odlazio u Englesku i tamo kupovao" Čola priznao kakvo mu je trenutno u životu: Žao mi je…
Kurir 14.03.2025
Čuveni pevač Zdravko Čolić (73) danas daje mnogo manje novca na garderobu u odnosu na prve godine karijere. Nedavno se pojavio u svetlom odelu, o kom se pričalo, a on je istakao da ne izdvaja velike pare za ista. - Nisam se nešto stilizovao. Ovo je… »
Čola u jeftinom odelu: "Nisam se nešto stilizovao", priznaje da je sad sve drugačije: "Prošla su ta vremena..."
Blic 14.03.2025
Čuveni pevač Zdravko Čolić (73) danas daje mnogo manje novca na garderobu u odnosu na prve godine karijere. Nedavno se pojavio u svetlom odelu, o kom se pričalo, a on je istakao da ne izdvaja velike pare za ista. - Nisam se nešto stilizovao. Ovo je… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 45 minutajoš 30 povezanih
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o NIS-u, ne možemo da insistiramo na pravu preče kupovine
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih