Povezane vesti
"Prelazne, prevarantske vlade neće biti, dok sam živ" Vučić: Ja sam predsednik Srbije i neću da dozvolim da ulica određuje…
Kurir 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je iz Palate Srbija da prelazne, prevarantske vlade bez izbora u koju bi trebalo najgori da uđu, neće biti dok je živ. - Ponudili su izbore, rekli su da ne može. Ponudili smo savetodavni referendum. Sve su odbili… »
Vučić: Neću dozvoliti da ulica određuje katastrofalnu budućnost za ovu zemlju
Al Jazeera 14.03.2025
Mislili su da kako se približava 15 mart da će taj pritisak da bude na mene toliki da ću strašno da se uplašim i da ću da promenim svoje stavove i mišljenje. Ponavljam, prelazne Vlade, prevarantske Vlade bez izbora, u koju bi trebalo najgori iz ove… »
Vučić: Prelazne i prevarantske vlade neće biti, ne pristajem na ucene
RTK 14.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da neće biti prelazne, prevarantske vlade bez izbora, a u koju bi, kako je naveo, trebalo najgori iz ove zemlje da uđu. Vučić je u obraćanju građanima rekao da su predstavnici opozicije u prethodnom… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i eskalacija sukoba na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 25 povezanih

Deportovan još jedan pripadnik MUP-a Srbije sa Kosova: Zabrana povratka na pet godina i oduzeto državljanstvo
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Merc: Nadam se da će u narednim danima biti postignut sporazum EU i SAD oko carina
Euronews pre 43 minutajoš 15 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih