Povezane vesti
Olja Crnogorac zatrudnela prirodnim putem u 41. godini: Rekli joj da će živeti još 10, htela da joj dete rodi druga žena
Mondo 14.03.2025
Olja je u emotivnom video snimku koji je objavila na društvenoj mreži Instagram otkrila kako je tekao ceo proces i kako je saopštila porodici, naročito baki, da je u drugom stanju. Voditeljka Olja Crnogorac (41) podelila je sa svojim pratiocima na… »
(Foto, video) Olja Crnogorac trudna Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini: Verujte i činite dobro... Čuda su…
Dnevnik 14.03.2025
Nakon godina borbe i pokušaja da zatrudni vantelesnom oplodnjom, voditeljka Olja Crnogorac je napokon saznala najlepše vesti. Ona je podelila sa svima da je ostala trudna prirodnim putem. Bila sam uverena da imam kancer i da mi je kraj blizu...- napisala… »
“Plakala sam noćima, lekari su me otpisali”: Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini
Telegraf 14.03.2025
Preporučujemo. Nakon godina borbe i vantelesne oplodnje da zatrudni voditeljka Olja Crnogorac je napokon saznala najlepše vesti. Ona je podelila sa svima da je ostala trudna prirodnim putem. - Bila sam uverena da imam kancer i da mi je kraj blizu...-… »
Vesti dana »
Đedović: Država neće prenositi teret povećanja cene nafte na građane i privredu; Nadam se da ćemo sutra imati vest o produženju licence NIS-u
RTV pre 39 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 34 minutajoš 237 povezanih
Zelenski razočaran odlukom EU da ne usvoji 20. paket sankcija Rusiji: "Već treći mesec ne funkcioniše najvažnija garancija finansijske bezbednosti za Ukrajinu"
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
ECB nije mijenjao kamatne stope u eurozoni, izgledi neizvjesni zbog rata
SEEbiz pre 1 satjoš 23 povezane