Povezane vesti

Olja Crnogorac zatrudnela prirodnim putem u 41. godini: Rekli joj da će živeti još 10, htela da joj dete rodi druga žena

Olja Crnogorac zatrudnela prirodnim putem u 41. godini: Rekli joj da će živeti još 10, htela da joj dete rodi druga žena

Mondo pre 23 sata
Olja je u emotivnom video snimku koji je objavila na društvenoj mreži Instagram otkrila kako je tekao ceo proces i kako je saopštila porodici, naročito baki, da je u drugom stanju. Voditeljka Olja Crnogorac (41) podelila je sa svojim pratiocima na… »
(Foto, video) Olja Crnogorac trudna Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini: Verujte i činite dobro... Čuda su…

(Foto, video) Olja Crnogorac trudna Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini: Verujte i činite dobro... Čuda su…

Dnevnik pre 23 sata
Nakon godina borbe i pokušaja da zatrudni vantelesnom oplodnjom, voditeljka Olja Crnogorac je napokon saznala najlepše vesti. Ona je podelila sa svima da je ostala trudna prirodnim putem. Bila sam uverena da imam kancer i da mi je kraj blizu...-… »
“Plakala sam noćima, lekari su me otpisali”: Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini

“Plakala sam noćima, lekari su me otpisali”: Voditeljka posle teške borbe čeka bebu u 41. godini

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Nakon godina borbe i vantelesne oplodnje da zatrudni voditeljka Olja Crnogorac je napokon saznala najlepše vesti. Ona je podelila sa svima da je ostala trudna prirodnim putem. - Bila sam uverena da imam kancer i da mi je kraj blizu...-… »

Vesti dana »