Povezane vesti
Zar moje srce da ode u grob, a da ne čuje mama, volim te: Posle 2 decenije borbe stiže beba u dom voditeljke
Story 15.03.2025
Voditeljka trudna, a vest da je u drugom stanju koja ju je šokirala s obzirom na to da je njena borba trajala duže od decenije objavila je Instagramu. - Godina i godina po lekarima, beskonačni dani strepnje, godinama i danima jedna te ista rečenica… »
"Trudna sam prirodnim putem, moja beba je čudo božje": Voditeljka Olja Crnogorac (41) otkrila srećnu vest: "Godinama sam se…
Blic 15.03.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je na društvenim mrežama da je u drugom stanju. - Godina i godina po lekarima, beskonačni dani strepnje, godinama i danima jedna te ista rečenica: "Teško ćeš postati majka, ozbiljno si bolesna, nismo imali slučaj… »
Majka Olje Crnogorac je nestvarno lepa: Niko ne može da veruje da će ova fatalna plavuša uskoro postati baka
Mondo 15.03.2025
Ušla je u sedmu deceniju, i ljudi ne mogu veruju koliko dobro izgleda. Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju, a jednom prilikom je objavila fotografiju svoje majke, koja će sada postati baka i… »
„Posle godina borbe i vantelesne oplodnje“: Naša poznata voditeljka u suzama saopštila da je trudna u 41. godini
Nova 15.03.2025
Voditeljka je podelila lepe vesti nakon dugogodišnje borbe za potomstvo. Olja Crnogorac saopštila je svojim fanovima da je u drugom stanju, kao i da ju je ova vest šokirala s obzirom na to da je njena borba trajala duže od decenije. „Godina i godina po… »
Ćerka joj je trudna i postaje baka: Ovo je majka Olje Crnogorac - ima 61 godinu i ljudi ne mogu veruju koliko dobro izgleda…
Blic 15.03.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju, a jednom prilikom je objavila fotografiju svoje majke, koja će sada postati baka i komentari zbog njenog izgleda nisu prestajali da nižu. Naime, majka Olje… »
"Pa da li ću da dočekam, daće Bog": Olja pokazala kako je baki saopštila da je trudna nakon godina borbe
Mondo 15.03.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Olja (41) je u emotivnom video snimku koji je objavila na društvenoj mreži Instagram otkrila kako je tekao ceo proces, i kako je saopštila porodici da je u… »
"Jao, pa da li ću da: Dočekam... Daće Bog" Srpska voditeljka pokazala kako je baki saopštila da je trudna nakon višegodišnje…
Blic 15.03.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Olja je na Instagramu podelila snimak u kom vidimo kako je baki saopštila da je trudna. - Baba, prirodno sam ostala trudna! - rekla je voditeljka. - Jao, Bože… »
Htela da joj dete rodi druga žena, pa zatrudnela prirodnim putem: Srpska voditeljka lije suze radosnice zbog trudnoće, a ovako…
Blic 14.03.2025
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je danas na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Ona je jednom prilikom pričala da je htela da dobije dete preko surogat majke. - Ja sam tu vest da je sve oko deteta moguće ostvariti primila sa velikom dozom… »
Vesti dana »

Uprava Prirodno-matematičkog fakulteta zahteva momentalno puštanje njihovog studenta na slobodu
Danas pre 23 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 52 minutajoš 24 povezane

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih