Povezane vesti
"Trudna sam prirodnim putem, moja beba je čudo božje": Voditeljka Olja Crnogorac (41) otkrila srećnu vest: "Godinama sam se…
Blic pre 3 sata
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je na društvenim mrežama da je u drugom stanju. - Godina i godina po lekarima, beskonačni dani strepnje, godinama i danima jedna te ista rečenica: "Teško ćeš postati majka, ozbiljno si bolesna, nismo imali… »
Zar moje srce da ode u grob, a da ne čuje mama, volim te: Posle 2 decenije borbe stiže beba u voditeljkin dom
Story pre 6 sati
Voditeljka trudna, a vest da je u drugom stanju koja ju je šokirala s obzirom na to da je njena borba trajala duže od decenije objavila je Instagramu. - Godina i godina po lekarima, beskonačni dani strepnje, godinama i danima jedna te ista rečenica… »
Majka Olje Crnogorac je nestvarno lepa: Niko ne može da veruje da će ova fatalna plavuša uskoro postati baka
Mondo pre 10 sati
Ušla je u sedmu deceniju, i ljudi ne mogu veruju koliko dobro izgleda. Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju, a jednom prilikom je objavila fotografiju svoje majke, koja će sada postati baka i… »
„Posle godina borbe i vantelesne oplodnje“: Naša poznata voditeljka u suzama saopštila da je trudna u 41. godini
Nova pre 13 sati
Voditeljka je podelila lepe vesti nakon dugogodišnje borbe za potomstvo. Olja Crnogorac saopštila je svojim fanovima da je u drugom stanju, kao i da ju je ova vest šokirala s obzirom na to da je njena borba trajala duže od decenije. „Godina i godina… »
Ćerka joj je trudna i postaje baka: Ovo je majka Olje Crnogorac - ima 61 godinu i ljudi ne mogu veruju koliko dobro izgleda…
Blic pre 14 sati
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju, a jednom prilikom je objavila fotografiju svoje majke, koja će sada postati baka i komentari zbog njenog izgleda nisu prestajali da nižu. Naime, majka Olje… »
"Jao, pa da li ću da: Dočekam... Daće Bog" Srpska voditeljka pokazala kako je baki saopštila da je trudna nakon…
Blic pre 15 sati
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Olja je na Instagramu podelila snimak u kom vidimo kako je baki saopštila da je trudna. - Baba, prirodno sam ostala trudna! - rekla je voditeljka. - Jao… »
"Pa da li ću da dočekam, daće Bog": Olja pokazala kako je baki saopštila da je trudna nakon godina borbe
Mondo pre 14 sati
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je juče na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Olja (41) je u emotivnom video snimku koji je objavila na društvenoj mreži Instagram otkrila kako je tekao ceo proces, i kako je saopštila porodici da je u… »
Htela da joj dete rodi druga žena, pa zatrudnela prirodnim putem: Srpska voditeljka lije suze radosnice zbog trudnoće, a…
Blic pre 23 sata
Voditeljka Olja Crnogorac (41) objavila je danas na društvenim mrežama da je u drugom stanju. Ona je jednom prilikom pričala da je htela da dobije dete preko surogat majke. - Ja sam tu vest da je sve oko deteta moguće ostvariti primila sa velikom… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 53 minutajoš 93 povezane

VELIKI PROTESTNI SKUP U BEOGRADU "15. ZA 15" Pobunjeni studenati poručili: Vlast imala četiri meseca da ispuni zahteve, a nije
RTV pre 59 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane