Povezane vesti
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Kurir pre 3 dana
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »
Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"
Blic pre 3 dana
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »
Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim
Vesti online pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio “malo sarkastičan” kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Euronews pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »
Vesti dana »

Jeremija pali topa, zatresla se sva Jevropa: Vučić očajnički pokušava da zadrži vlast, ali sada je sve džaba
Nova pre 9 satijoš 23 povezane

Tenzije ne prestaju: I dalje o posledicama subotnjeg proesta u Beogradu
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 25 povezanih

Ispred ambasade Severne Makedonije u Beogradu 75 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu i Kočanima
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih

Članovi "Kreni-promeni" ušli u policijsku stanicu i seli na pod: Traže puštanje kolege privedenog pod optužbom za napad u Pionirskom parku (foto)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

Sednica Skupštine Novog Sada: Budžet i 150 tačaka usvojeni uz negodovanje opozicije i protest ispred zgrade
NIN pre 9 satijoš 62 povezane