Povezane vesti
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Kurir 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"
Blic 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim
Vesti online 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio “malo sarkastičan” kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Euronews 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Selektor Mijović: Više smo želeli zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Politika pre 22 minutajoš 28 povezanih

Pritisak ili guranje u dobrom pravcu EU najavljuje novi 19. paket sankcija Rusiji početkom septembra
Dnevnik pre 11 minutajoš 170 povezanih

VIDEO: Kolona oklopnih policijskih vozila krenula ka Novom Beogradu
Radio 021 pre 17 minutajoš 12 povezanih