Povezane vesti
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Kurir 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"
Blic 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim
Vesti online 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio “malo sarkastičan” kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata
Euronews 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"
Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 31 minutajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

"Pristao je, ali samo pod jednim uslovom" Evo kako je Putin matirao Trampa, Rusija spremna da ide do kraja!
Alo pre 11 minutajoš 14 povezanih