Повезане вести
Трамп: Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата
Курир 15.03.2025
Председник Седињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп се правда: "Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата"
Блиц 15.03.2025
Председник Седињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп о решавању Украјине за 24 часа: Био сам "мало саркастичан"
Правда 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био „мало саркастичан“ када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп: Ипак сам био саркастичан кад сам рекао да могу ово да урадим
Вести онлине 15.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био “мало саркастичан” када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп: Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата
Еуроневс 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп о решавању Украјине за 24 часа: Био сам "мало саркастичан"
Правда 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био „мало саркастичан“ када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Вести дана »
"Могући проблеми у снабдевању храном, грејањем и струјом" РХМЗ наставља да ниже драматична упозорења за Бадње вече: Опасна појава направиће хаос
Блиц пре 2 сатајош 44 повезане
СНС у Крагујевцу обележио Бадњи дан уз поруке мира и заједништва
иКрагујевац пре 2 сатајош 27 повезаних
Преминуо музичар Љуба Нинковић, оснивач групе С времена на време
Ист медиа пре 4 сатијош 35 повезаних
Повучена храна за бебе "Нестле" у Србији: Страх од тровања токсинима
Блиц пре 2 сатајош 18 повезаних