Povezane vesti

Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata

Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata

Kurir 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"

Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"

Blic 15.03.2025
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"

Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »
Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim

Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim

Vesti online 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio “malo sarkastičan” kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »

Euronews 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »

Pravda 15.03.2025
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu za… »

Vesti dana »