Povezane vesti

Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata

Tramp: Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata

Kurir pre 3 dana
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »
Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"

Tramp se pravda: "Bio sam malo sarkastičan kada sam obećao kraj rata Rusije i Ukrajine za 24 sata"

Blic pre 3 dana
Predsednik Sedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »
Tramp o rešavanju Ukrajine za 24 časa: Bio sam "malo sarkastičan"

Pravda pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »
Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim

Tramp: Ipak sam bio sarkastičan kad sam rekao da mogu ovo da uradim

Vesti online pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio “malo sarkastičan” kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »

Euronews pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "malo sarkastičan" kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u intervjuu… »

Pravda pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio „malo sarkastičan“ kada je tokom kampanje više puta tvrdio da bi rat između Rusije i Ukrajine mogao da završi u roku od 24 časa. Tramp je na to pitanje odgovorio u… »

Vesti dana »