Повезане вести

Трамп: Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата

Трамп: Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата

Курир 15.03.2025
Председник Седињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп се правда: "Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата"

Трамп се правда: "Био сам мало саркастичан када сам обећао крај рата Русије и Украјине за 24 сата"

Блиц 15.03.2025
Председник Седињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп о решавању Украјине за 24 часа: Био сам "мало саркастичан"

Правда 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био „мало саркастичан“ када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »
Трамп: Ипак сам био саркастичан кад сам рекао да могу ово да урадим

Трамп: Ипак сам био саркастичан кад сам рекао да могу ово да урадим

Вести онлине 15.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био “мало саркастичан” када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »

Еуроневс 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био "мало саркастичан" када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »

Правда 15.03.2025
Председник Сједињених америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је био „мало саркастичан“ када је током кампање више пута тврдио да би рат између Русије и Украјине могао да заврши у року од 24 часа. Трамп је на то питање… »

Вести дана »